keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Matkakuumetta parannettu (vai pahennettu?)


Päätin eilen töistä kotiin ajellessani, että mikäli Etuoveen tai Oikotielle ei ole tullut ilmoitusta kiinnostavasta talosta, niin varaan sen Pariisin matkan. No, ei ollut tullut (yllätys, yllätys - asuntomarkkinoilla on hiljaista kuin huopatossutehtaalla...). Järjestin koirille hoitopaikan ja itselleni joululoman, ja sitten varasin reissun: me lähdetään miehen kanssa joulun välipäiviksi Pariisiin, vähän niin kuin joululahjaksi toisillemme. <3

Alunperin ajattelin, että Eiffel-tornin näkeminen riittää, lopun ajasta voi suurin piirtein kierrellä kaupoissa. Historian tunneilta alkoi kuitenkin palailla juttuja mieleen, kun luin kirjastosta raahaamiani Pariisin matkaoppaita:  miten yhtään eurooppalaiseen kaupunkiin voikaan mahtua noin paljon merkittäviä paikkoja ja rakennuksia?

Meillä on käytössä kolme kokonaista päivää ja yksi iltapäivä/ilta ja lähtöpäivän aamupäivä, mutta silloin katsellaan varmaan lähinnä paikallisjunaa ja lentokenttää. Koska ei tahdota juosta pitkin kaupunkia pää kolmantena jalkana, niin varmasti pitää jo Suomessa päättää jättää osa mielenkiintoisista paikoista odottamaan seuraavaa reissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!