maanantai 17. lokakuuta 2011

Mustia kynttilöitä


Syksy on kivaa aikaa, kun saa poltella kynttilöitä (tai noh, saahan niitä tietysti poltella kesälläkin, mutta ainakin miusta se tuntuu hiukan hassulta poltella tuikkuja kun kärpäset pörrää ja aurinko paistaa yötä päivää).

Nostin perjantaisen suursiivouksen yhteydessä lempikynttiläni pöytään. Ihastuin noihin jonkun mustaksi maalaamiin puisiin kynttilänjalkoihin kirppiksellä, ja olisin varmaan kantanut ne mukanani vaikka ne olisivat maksaneet mitä. Miusta ne muistuttavat jotenkin shakkinappuloita : olisi kiva löytää joskus lisää tällaisia kynttilänjalkoja, jotka voisi sitten maalata valkoisiksi. Tietysti olisin niin höperö, että polttaisin mustissa kynttilänjaloissa aina vain mustia ja valkoisissa valkoisia kruunukynttilöitä.

 
Tämä työpäivä menikin ensiapukoulutuksessa. Tää oli nyt varmaan kolmas ensiapukoulutus, jonka kävin - miulla on myös EA2 -kortti. Aamulla koko ajatus koulutuksesta vain inhotti, mutta näköjään kaikkea oppii kun harjoittelee tarpeeksi, esimerkiksi kylkiasentoon kääntämistä ja painelu-puhalluselvytystä: tällä kertaa osasin tehdä puhaltamisetkin sopivalla voimalla enkä puhkuen ja puhaltaen. 
 
Lounastauolla kävin Tiimarissa ilahduttamassa itseäni, ja ruokakaupassa hakemassa ilahdutusta miehelle: kymmenen tuntia tenteissä raatanut mutustaa nyt tuolla tyytyväisenä mokanmakuisia Brunbergin suukkoja. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!