sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Hämärää olohuoneessa

" Oi siulla on täällä tunnelmavalaistus", kommentoi eilen ja tänä iltana useampikin tavastaluopumiskamppanjani takia meillä käynyt. Olen, ilmeisen monen muun bloggaajan tavoin, poltellut tänä viikonloppuna kovasti kynttilöitä, viikolla niitä ei oikein ehdi kotona katsella. (Tai sitten olen vain äärettömän ovela myyjä, ja kauppaan tavaraa hiukan hämärässä kynttilän valossa mahdollisten virheiden peittämiseksi. Eilen tein yhdet kaupat myös parkkipaikalla säkkipimeässä.)

Tilasin miehelle yllätykseksi kirjan

Joulujuttujakin olen jo ehtinyt vähän suunnitella. Jonkinlaiset ikkunaan laitettavat jouluvalot pitäisi ostaa niin ylä- kuin alakertaankin: haaveilin niistä jo viime vuonna, mutten sitten löytänyt mieleisiä. 

Ja pöytäliina... Viimeviikkoisella Helsingin reissulla ystävä tiedusteli, että löysinkö koskaan sitä pöytäliinaa, jota viime jouluksi niin innokkaasti etsin. En löytänyt, ja taisimmekin sitten olla ilman pöytäliinaa niin kauan, kun kuusi oli esillä, koska mikään olemassa olevista ei miun mielestä sopinut siihen. (Typerää, tiedän.)  Sama etsintä on siis edessä tänäkin vuonna. HM Homessa bongasin tällaisen kattauksen, joka on jo aika lähellä sitä, mitä haluaisin. Tosin tässäkin mättää se, että tuon kaitaliinan koristekivet olisivat meille väärän värisiä. (Kyllä, mie oikeasti tiedän, miten typerältä tällainen pilkunviilailu kuulostaa.)

Kuva: HM Home
Voisikohan tuollaisen kaitaliinan tehdä itse? Tuskin se kauhean vaikeaa olisi, ja miulta löytyisi helmiä yms. valmiina laatikoista. Sehän voisikin olla tämän vuoden jouluaskartelu, kun kortitkin taitavat tänä vuonna syntyä ennennäkemättömän helpolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!