perjantai 11. marraskuuta 2011

Joulukammoiset, älkää lukeko tätä

Mie en ole vuosikausiin viettänyt joulua kotona, vaan aina jossain sukuloimassa. Yleensä joulureissuille on lähdetty viimeistään aatonaattona, ja arki on jo koittanut, kun on aika palata kotiin katselemaan omia joulukoristeita. Siksi miulla on mielestäni täysi oikeus alkaa hössöttää joulusta jo nyt, ja laittaa joulukoristeet esille viimeistään itsenäisyyspäivänä. Piste.

Eikä niin, meidän koti ei tosiaan muistuta mitään joulupukin pajaa, vaikka joulusta tykkäänkin. "Jouluisina" väreinä meillä ovat musta, ruskea ja kulta. Jos dramatiikkaa ei muuten ole elämässä tarpeeksi, niin sitten ainakin jouluna....

Tällä viikolla ostelin jo ensimmäisiä juttuja joulua varten, kun edullisesti sattui tulemaan vastaan. 

Tuikkupotteja Facebookin kirpparilta, isompien reunus pitää vielä maalata

Koristesydämiä kranssia varten

Latvatähti! Kuuseen! Neljän vuoden etsinnän jälkeen! (Eikä tämäkään kuulemma miehen mielestä ole mikään kaunistus)
Piparimuotteja, haaveilen lumihiutalepipareista, joihin tulisi paaaaaljon koristeita
 Niin ja sitten ostin kankaan sitä pöytäliinaa varten, muut tarvikkeet miulta löytyikin kaapeista. Aloittelin jo tässä yhtenä iltana vähän, ja epätoivo meinasi iskeä: onneksi olen ajoissa liikenteessä, koska tuo ei nyt tainnut ollakaan ihan yhden eikä kahden illan homma.


Ja joul... TALVIVALOT meinattiin viritellä tänään terassille, kun ulkona on muuten niin pimeää. Mikä siinä muuten on, että vaikka nuo aina keväällä pakkaa nätisti rullalle, niin syksyllä ne ovat taas tuhannessa solmussa? Kuka meillä oikein sotkee? 
Rentouttavaa viikonloppua kaikille, poltelkaa niitä kynttilöitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!