keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Käytiin siellä asuntonäytössä

Se pieni punainen talo, josta kertoilin muutama päivä sitten. Käytiin eilen katsomassa sitä.

Ja se oli ihana. Voi jesta, miten nätti talo voikaan olla! Ikkunoissa paloivat valot ja tähdet tuikkivat taivaalla, ilma oli kylmä, muttei ihan pakkasen puolella, piha oli sellainen ihana vanhan talon piha pienine rakennuksineen.

Mentiin sisälle, ja kaikki oli hiukan pienempää kuin miltä kuvissa oli näyttänyt, mutta todella siistiä, kivaa ja persoonallista. Tykkärin alakerran pohjaratkaisusta kovasti ja kuvittelin jo, millaista pintaremppaa voitaisiin tehdä keittiössä. Portaat yläkertaan olivat tosi jyrkät, mutta tuskin sekään olisi ollut este kaupoille.

Vintiltä löytyikin sitten yllätys, joka oli se este. Löytyi ämpäri. Ja eristeenä käytetty nenäliina. Ja seinän raosta vilkkui tuulensuojalevy. Ilmeisesti kattoremonttia ei oltu aikoinaan tehty kunnolla ja miehet olivat aika varmoja, että löysivät vintiltä lahoakin. Mukana olleet isä ja appiukko laskivat nopeasti karkean arvion mahdolliselle remontille. 

Käteltiin välittäjä ja sanottiin kiitos, mutta ei kiitos.

Mutta hei, jos jotain positiivista, niin homeelle altistuneet mies tai appiukko eivät saaneet minkäänlaisia oireita! Homettahan me eniten pelättiin. Tosin autossa matkalla kotiin miun suuta ja kurkkua pisteli omituisesti, se loppui sitten, kun päästiin kotiin. En sitten tiedä, mistä johtui.

Harmitti kovasti ja harmittaa edelleen, mutta minkäs tuolle voi. Toivottavasti kohta löytyisi jotain muuta.

2 kommenttia:

  1. höh, harmi juttu :(
    mutta olen kyllä aivan varma, että löydätte vielä oman, pienen punaisen talo :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos luottamuksesta, itseen alkaa iskeä pieni epätoivo. :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!