maanantai 14. marraskuuta 2011

Lumihiutalepipareita


Intomielenä päätin jo nyt  kokeilla löytämääni lumihiutale -muottia. Taloasioiden takia en saanut kunnolla unta viikonloppuna, ja lähdinkin heti aamulla koirien kanssa käymään kaupassa. Miehen herätessä meillä oli kahvit keitettynä ja koristellut piparit pöydässä.Koristeena on pikeeriä (jota tein ensimmäistä kertaa elämässäni)  ja erilaisia nonparelleja. Pipareiden koristelusta olisi varmaan saanut revittyä huumoria keskiverron komediasarjan jakson verran, pikeeriä oli nimittäin joka paikassa ja ärräpäätkin lentelivät, kun hyvin lyhyellä pinnalla varustettu naisihminen yrittää tehdä jotain rauhallisuutta ja pikkutarkkuutta vaativaa. Kyllä se siitä sitten lähti sujumaan, ja muutaman hirvityksen lisäksi sain ähellettyä myös muutaman ihan kelvollisen piparin. Ja eikös se ole pääasia, että nuo olivat maultaan hyviä?

Jospa näitä kokeilisi sitten lähempänä joulua uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Minä tein sentään jo toisen kerran elämässäni pikeeriä viikonloppuna ja aika kaaos oli täälläkin :) Lopputuloksena se, että tarvitsen ehdottomasti kapeampiaukkoisen tyllan.

    VastaaPoista
  2. Ja mie kuvittelin olevani jotenkin äärettömän ajoissa näiden pipareideni kanssa. :D Töistäkin löysin yhden innokkaan, joka oli jo koristellut ensimmäiset piparit.

    Miulla oli muuten koristelun apuvälineenä ihan vain minigrip-pusseja. Yllättän hyvin toimi, mutta sotku oli kyllä melkoinen..

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!