perjantai 25. marraskuuta 2011

Rakas joulupukki...

... Olen ollut melkein kiltti oikeastaan koko vuoden. Olen pitänyt koirista hyvää huolta, mieskin on saanut ruokaa (ainakin lähipitseriasta jos ei muualta), olen käynyt reippaasti jumpassa koko syksyn ja luottotiedotkin ovat säilyneet. Töissäkään en ole sortunut vain leikkimään työntekoa, vaikka työnataja kyllä vain leikkiikin maksavansa palkkaa.

Minulla olisi muutama pieni lahjatoive tulevaksi jouluksi. Toivottavasti säkissäsi/reessäsi/autossasi olisi vielä tilaa jollein näistä (tai miksei tietysti kaikille):

Nukanpoistaja - ei mikään kaikkein trendikkäin saati romanttisin joululahja, mutta tälle olisi käyttöä!

Kuva täältä

Mustia sukkia. Oikeasti. Miulla on varmaankin kaksi paria sukkia, ne ovat vuorotellen pesussa ja jalassa (yleensä kyllä käytän sukkahousuja). Meidän pesukone taitaa syödä sukkia, koska ostan niitä aina välillä kymmenen paria, ja parin viikon jälkeen ne ovat taas hukassa.

Kuva täältä


Pienempi jumppamatto. Miulla on vain joogamatto, eikä se mahdu reppuun jumppaan mennessä, vaikka kuinka änkisi. Siis reppuun mahtuva jumppamatto, kiitos!Ja Joulupukki, jos teillä siellä Korvatunturilla joku innostuu neulomaan, niin oikein iso pipo voisi olla kiva! Pipo voisi olla musta, ja siinä samalla voisit tuoda myös kerän Novitan Noki -lankaa (musta-lila-turkoosia) koristeluja varten: olen jo tehnyt samasta langasta kaulaliinan, mutta miulla ei ole siihen sopivaa pipoa.
Ja hivenen turhuuttakin voisit Pukki tuoda! Tarvitsisin kulmakarvatrimmerin. Miun harottavilla kulmilla kulmien siistiminen säännöllisin väliajoin on välttämätöntä, mutta vihaan pinsettejä. Auts.  

Kuva täältä

Ja kuule Pukki, Pentikin Tempo-sarjasta on saatavuustakuu vain tämän vuoden loppuun! Ottaisimme mielellämme vastaan muutaman parin kahvikuppeja. Nyt meillä on sen verran, että selviämme pienehköistä sukupippaloista, mutta kukaan sukulainen ei meidän kuppivarantojen puolesta saisi löytää uutta kumppania tai lapsia, jotka joskus oppisivat juomaan kahvia.


Jos reessä on vielä tilaa (ja kai siellä nyt on, rahdataanhan siellä lahjoja kaikille maailman pienille ja isoille lapsille), niin muutaman Kivi-tuikunkin voisi pistää pakettiin! Tervetulleita olisivat kaikki maanläheiset värit, mattavalkoinen sekä yllätys yllätys, myös tuo keltainen (ja kaksin aina kaunihimpi, tietysti), koska keväällä varmaankin käytämme taas yhtä keltakuvioista pöytäliinaa.Niin ja tietysti toivon myös maailmanrauhaa. Ja mieskin ilahtuisi Tempo-astioista, sekä uudesta järjestelmäkamerasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!