perjantai 4. marraskuuta 2011

Tavaroista luopumassa

Kuva: weheartit.com

Mie olen ihan mieletön hamsteri, kiinnyn tavaraan ja vakuuttelen itselleni, että "tästä (hajonneesta hiusharjasta) voi vielä joskus tehdä jotain" tai että "sitten seuraavassa asunnossa mie varmasti haluan laittaa nää (mielettömän rumanväriset verhot) ikkunaan".

Eikä tavaroiden säilyttämisessä tietysti ole mitään vikaa, mutta isot tavaramäärät ja täysi varasto jotenkin myös ahdistaa miua. Miusta ois hienoa, jos voisin elää niin, että omaisuus mahtuisi matkalaukkuun ja että meillä olisi kotona vain sellaista, mitä oikeasti tarvitaan tai mistä todella, todella, todella tykätään.

Mutta sitten se tavarasta luopuminen... Tiedänhän mie, "Ota kolme pahvilaatikkoa ja jaa tavarasi niihin: näitä minä tarvitsen. Näitä minä EHKÄ tarvitsen. Näitä en todellakaan tarvitse. Hankkiudu jälkimmäisestä eroon tavalla tai toisella, säilytä EHKÄ-laatikkoa puoli vuotta ja luovu kaikista niistä, mitä et sieltä ole tänä aikana tarvinnut." Kylläpä kuulostaa helpolta!

Nyt yritän ryhdistäytyä, ja olen kaupannut tässä parin viikon aikana tavaroita Facebookin kirpparilla ja työkavereille. Myin muun muassa pölyttymässä maanneen pelikonsolin (ja tajusin, miten kovasti mie oikeasti kiinnyn tavaraan, kun melkein itkin poistaessani profiiliani siitä) ja pihakalusteita (...ja näitä myydessä melkein itkin taas, kun muistelin, miten ostettiin ne ensimmäiseen yhteiseen kotiin, byääh!)

Löytyykö keltään mitään hyviä vinkkejä tavarasta luopumiseen? Pitääkö olla tiukkana ja rahastaa vaan? :D

Niin ja toinen hankala, miten ihmeessä myytävälle tavaralle saa päätettyä hinnan? Hyih, se se vasta hankalaa onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!