maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukortteja


Eilinen ilta sujui varsin jouluisissa merkeissä. Saatiin miehen kanssa joulukortit kuoriin ja odottelemaan postitusta, ja aiemmista vuosista poiketen osoitteetkin löytyivät varsin kivuttomasti. Ja joulupostimerkki 2011 on aika herttainen!

Tänä vuonna meidän korteissa oli varsin yksinkertaisia kuusia. Kuuset on tehty sisalista ja niihin on liimailtu paljetteja. Idea lähti siitä, että halusin keksiä noille joskus kaupanpäällisinä tulleille paljeteille jotain käyttöä, ja tähänhän niitä sai menemään oikein hyvin! Viimeiset pääsevät sitten pakettikortteihin.


Ja eilen illalla paistoin joulutorttuja, hillona oli poikkeuksellisesti glögikakusta jäänyttä omena-kanelimarmeladia. Ja taisin pitää siitä enemmän kuin perinteisestä luumuhillosta.

Eilen kaivoin myös joulumukit esille. Sain neljä pingviiniaiheista mukia appivanhemmiltani joskus vuosia sitten - nuo mukit ovat aivan ihania, ja miua harmittaa jo valmiiksi, että ne joskus menevät rikki. Voi kunpa noita tulisi vielä joskus vastaan kirpparilla tai Huudossa, että saisin hankkia varamukeja!

2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja joulukortteja. Tuli ihan jouluinen fiilis tätä lukiessa. Pitääpi pistää joulukortti-idea korvan taa, jos vaikka ensi vuonna..Tuon tyyppiset askartelut on ollu mun juttu joulukorteissa, kun en oikeen osaa piirtääkään, niin jotain leikkaa-liimaa juttuja on ollu hauska väsätä :) Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minttu!

    Nuo kortit olivat tosiaan älyttömän helppoja, ja isokin kasa niitä syntyi yhdessä illassa. Pitää tulevinakin vuosina valita kortteja, joiden tekemiseen myös perheen insinööri pystyy osallistumaan, halusi tai ei. ;)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!