sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Linnoituksen joulumarkkinoilla

Lappeenrannan linnoituksen joulumarkkinat ovat tänä viikonloppuna, ja eilen iltapäivällä ehdimme (oikein mukavien) vieraiden kestittämisen jälkeen piipahtaa sielläkin.


Markkinakojuissa, makasiinissa ja Majurskan talossa oli taas paljon kivaa nähtävää, esimerkiksi vaikka minkälaisia jouluisia koristeita ja leivonnaisia. Myyntipöytiä katsellessani aloin miettiä, että josko ensi vuonna ilmoittautuisin kansalaisopiston savityökurssille - pienet tontut ja savimökit olivat kovin herttaisia.

Tällä kertaa markkinoilta ei kuitenkaan tarttunut mukaan muuta kuin hiukan joulumieltä. Autolle palatessamme päätimme jäädä vielä kuuntelemaan teekkarilaulajien joulukonserttia, joka pidettiin Pusupuistossa.


Oikein mukava konsertti! Ulkotulet ja glögitarjoilu (oli muuten aikasta kylmä) olisivat jo varmasti pitäneet miut tyytyväisenä, mutta sen lisäksi laulukin oli hienoa kuultavaa. Mies piti eniten laulusta "Varpunen jouluaamuna", ja miut herkisti "Maa on niin kaunis" - se on aina ollut kaunis kappale, mutta pari vuotta sitten se oli yksi miun mummon hautajaisvirsistä, jotka hän oli itse valinnut.

Mutta siis, lappeenrannan liepeillä oleilijat, käykää joulumarkkinoilla vielä tänään! Ilmakin vaikuttaa vielä olevan mukavan talvinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!