lauantai 3. joulukuuta 2011

Pikkujouluihin valmistautumassa


Viime yönä täälläkin satoi mainitsemisen arvoinen määrä lunta, ja valkeudesta on saatu nauttia koko päivä. Ihanaa! Vaikka auton puhdistaminen aamuisin on maailman ikävämpiä puuhia, niin toivon koko sydämestäni, että lumi pysyisi nyt ainakin jonkin aikaa.

Eilen vietettiin miehen ja miun kipeän kurkun kanssa löhöiltaa kotona, ja katsottiin kokonaista kolme elokuvaa: Ihmisen pojat, Guru ja Tapahtui Vegasissa, kaksi jälkimmäistä oli tullut joskus syksyllä tallennettua digiboksille. Kyllähän tässä taloudessa elokuvista pidetään,  mutta vielä koskaan ei ole tullut katsottua kolmea leffaa putkeen. Ihmisen pojat olen nähnyt useamman kerran ( jaherrajumala miten upea nainen Julianne Moore on).

Illalla olisi työpaikan pikkujoulut. Eilen töistä lähtiessä työkaveri kiljahti perään, että mitä aion laittaa huomenna päälle. Kävin pohtimaan asiaa tänään puoliltapäivin ja totesin, että ilmeisesti lähden alasti, kun kaikki mekot ovat joko aivan liian kesäkukkaisia tai lainassa toisella puolella Suomea. Miehen kanssa kävimme seuraavanlaisen keskustelun... :

Minä: Voi herrajesta, ei miulla oikeasti ole mitään päällepantavaa. Pitääkö tässä nyt lähteä käymään vaikka HM:ssä?
Mies: Ei kai nyt sentään, kai siulla jotain on.
Minä: Mutta kun ei ole! Oispa edes mustat farkut, mutta kun ei ole niitäkään.
Mies: Sie voit lainata miun omia. (!!!!!)
Minä:  Herrajumala, pikkujouluihin! Ravintolaan!
Mies: Niin, no mikset muka voi?
Minä: Nehän on miulle ihan liian isot! Ei naiset voi käyttää miesten farkkuja, ei ne istu.
Mies: Mutta käytäthän sie miun verkkareitakin. 

Jostain kesävaatteiden seasta onnistuin kuitenkin omaksikin yllätyksekseni kaivamaan pikkumustan. Onneksi, muuten olisin saattanut ainakin sovittaa niitä miehen farkkuja...
Lumen tulon kunniaksi kehtasin vihdoinkin laittaa Tallinnasta ostetut lumihiutaleet ikkunaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!