torstai 19. tammikuuta 2012

Haaveilua

Kaimani Minnan blogista löysin haasteen:

"Kerro ilman materiasyyllisyyttä, mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."
Jos miulla todella olisi kaikki maailman rahat, niin yrittäisin tietenkin saada aikaan maailmanrauhaa ja poistaa nälän kaikkialta. Mutta jos nyt ei olla ihan niin yleviä vaan keskitytään tosiaan vain materiaan, niin mitähän mie ostaisin... 

1. Ostaisin tietenkin talon. Miulla on jo suunnitelma valmiina, jos voittaisin lotossa: ostaisin jonkin järven rannalta jonkin ihanan, vanhemman talon ja palkkaisin remonttiporukan ja sisustussuunnittelijan. Kun suunnitelmat olisi tehty, lähtisin puolenvuoden pituiselle matkalle johonkin lämpimään ja palaisin sitten valmiiseen, ihanaan kotiini, johon kaikki tavarani olisi tietysti jo muutettu. Haaveilen tästä aina, kun pakkaan muuttolaatikoita muuttoa varten...
2. Haluaisin New Beetlen! Sen hienompaa autoa en tarvitsisi, ei mitään limusiineja meille, kiitos. Miusta beetlet on herttaisia, tuollaisella ajellessa tulisi varmasti aina hyvälle mielelle. Mies voisi sitten kaasutella jollain isommalla autolla, että saataisiin koiratkin kyytiin. 

3. Ja ostaisin koruja, erityisesti rannekelloja. Sekä kaikkia muitakin asusteita, kenkiä ja käsilaukkuja, mielellään persoonallisilta, suomalaisilta suunnittelijoilta. Tosin toivoisin, että järki pysyisi kädessä ja miulla olisi laadukkaita ja persoonallisia asusteita ja vaatteita, mutta ei hillitöntä määrää. 


4. Ostaisin klassikkohuonekaluja sinne ihanaan asuntooni ja yhdistelisin niitä meillä jo ennestään oleviin kirpparilöytöihin. Eamesin Lounge -tuoli on yksi unelmistani. 

5. Ja niitä matkoja! Tuskin hankkisin asuntoa ulkomailta, en ole vielä ihastunut yhteenkään paikkaan niin paljon, että haluaisin palata sinne vuosi vuoden jälkeen. (Tai en tiedä, Pariisia voisin harkitakin). Heti kun saisin asuntokaupat hoidettua, ajaisin matkalaukun kanssa lentokentälle ja lähtisin kiertämään maailmaa. 


Olipa kiva haaveilla näin työpäivän jälkeen. Lotossa olisi lauantaina kolme miljoonaa, voisikin laittaa miljoona-anomuksen vetämään. 

Jos ette ole vielä tehneet omaa haaveilupostaustanne, niin tehkääs! :)

6 kommenttia:

 1. haaveilu on kivaaa - niistä havahtuminen ei :/ :D

  pitänee lotota ;)

  VastaaPoista
 2. Lotossa ois kyllä kiva voittaa!:)

  Jaan siun mielipiteen new beetlen herttaudesta! Pitääkin miettiä mistä sitä mahtaisi itse haaveilla :)

  VastaaPoista
 3. Minna, niinpä! Älä turhaan lottoa, mie laitoin jo numerot vetämään ja olen tilannut voiton meille. ;)

  Amma, haaveile ihmeessä, niitä on kiva lukea. :)

  VastaaPoista
 4. haasteesta puheenollen, saitpa toisenkin! :P sorry ;)

  VastaaPoista
 5. en muuten lotonnut, tuliko voitto ;)

  VastaaPoista
 6. Minna, kiitos haasteesta, tartun siihen tässä joku päivä! :)

  Ja ei, en voittanut lotossa! Onneksi laitoin matkamessuilla muutaman matka-anomuksen vetämään, joten ehkäpä pääsen edes reissuun. Tai sitten en. :D

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!