torstai 2. helmikuuta 2012

Hyi, kylmää

"Miulla on ihan näääääin kylmä"
Voi herrajumala miten on kylmää. Mie VIHAAN pakkasta ja teen joka talvi muuttosuunnitelmia johonkin etelään. Töissä pystyn vielä pukemaan napisematta kolme kerrosta ulkovaatteita, enkä edes itke kun joudun pihalla auttamaan jollein lapselle hanskat kolmannen kerran takaisin käteen (tätä siis tapahtuu ihan oikeasti, näilläkin pakkasilla), mutta aika lähellä on. Kotona hautaudun kolmen peiton alle ja anteeksi nyt vaan, koirat, mutta pitemmät lenkit saavat odottaa pakkasten lauhtumiseen. Onneksi olette toistaiseksi olleet samaa mieltä.

Ulkona on kylmä. Autossa on kuin pakastimessa. Töissä on joissain huoneissa suorastaan jäätävää. Kotona nurkissa tuulee. Ajattelin kohta laittaa saunan lämpenemään, saas nähdä, pitääkö sinnekin laittaa villasukat jalkaan. ARGH.

Pakkasen päivittelyn lisäksi päivät ovat kuluneet töissä ja illat kirjoja lukien. Äänestämässäkin käytiin. Niin, ja asuntokuvioita on myös pohdittu, mutta mitään hyvältä tuntuvaa ratkaisua ei tunnu olevan. Viikonlopuksi olisi kiva keksiä jotain muuta tekemistä, mutta ei todellakaan huvita mennä ulos.


(Voi jesta, miten hienohelmainen mie olen. Ja myöhän ei siis todellakaan asuta missään Lapissa, vaan ihan eteläisessä Suomessa. Pakkasta on kuitenkin vain 25 astetta, eikä tätä ole jatkunut vielä kuin viikon verran. Mutta kamalaa tää on silti.)

Kuva täältä

2 kommenttia:

  1. voi sinua!

    minä sain joululahjaksi tommoisen lämmitettävän viltin, sen alla köllöttelin just äsken! pysy lämpösenä :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos sympatioista, Minna!

    Ja koitan tosiaan parhaani mukaan pysyä lämpimänä: eilen lenkitin koiran jalassani neljät housut, tarkeni jo aika hyvin. :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!