sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tänä viikonloppuna...

... nautin olostani. Parina viime viikonloppuna on ollut vaikka mitä menoa, joten nyt oli ihanaa vain olla ja tehdä, mitä huvitti. Kuitenkin ilmeisesti olen huono "vain olemaan", koska tein vaikka mitä. Nyt olo on ihanan rentoutunut ja tyytyväinen, tällaisen viikonlopun jälkeen on suorastaan ilo palata taas arkeen.

Viikonlopun aikana muun muassa...


... Siivosin keittiön kaappeja. Että sellainen löllöttelyviikonloppu täällä! Sain ihmeellisen inspiraation lauantaiaamuna, ja oli kiva siivota, kun ei ollut mikään pakko. Tällaisia kohtauksia voisi tulla useamminkin..


... Söin vuoden ensimmäisen laskiaispullan. Olin haaveillut tuollaisesta siitä saakka, kun näin noita kaupassa pari viikkoa sitten. Meistä kumpikaan ei välitä Runebergin tortuista, joten saadaan varmaankin aloittaa laskiaispullien syöminen jo nyt?


 .... Maalasin jämämaaleilla erään peltipurkin uuteen uskoon. Purkki pääsee töihin, tarvitsen sitä riimikorttien säilyttämiseen, kun eräs hoidokki vahingossa istui edellisen säilytysastian (..margariinirasian..) päälle.


... Leivoin ehkä maailman helpointa ja herkullisinta leipää. Pitää naputella tänne ohje joku päivä. 
 

 ... Ja leivoin limemuffinsseja, jotka myöskin olivat aivan mielettömän hyviä. Tänään näillä kahvitettiin eräs ystävä, ja huomenna lupasin viedä töihin maanantaimuffinit.


... Sain kahvivieraaltamme kukkia. Ihanan värikkäitä kylmän ja pimeän talven keskellä!


... Ja olen ehtinyt myös ihan vain olemaan. Rakastan lukemista, ja olen ehtinyt viikonlopun aikana lukea kaksi kirjaa ja aloittaa kolmatta. Olen poltellut kynttilöitä, katsonut miehen kainalossa elokuvan ja juonut teetä. Nettikirppikseltä ostin ihanan paidan toukokuun reissua silmällä pitäen, ja (ne siivotut) ruokakaapit on myös täytetty. Niin, ja eilen illalla sorruttiin kebabiin, jota en kyllä ollutkaan syönyt kuin viimeksi varmaan marraskuussa (huomatkaa puolustelu).

Toivottavasti teillä siellä ruudun toisella puolellakin oli oikein mukava ja antoisa viikonloppu! 

4 kommenttia:

 1. hyvältä kuulostaa :)
  mä sain siivousinnostuksen lauanataina kans, koko kämppä putsaantu kun hetkessä ! :P

  salilla ja ikeassakin tuli käytyä, ja äänestämässä, varsinainen poliittinen kannanotto, äänestin tyhjää! :D

  ihanaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Oikeasti äänestit tyhjää? :D Kunnon kapinallinen! Et Aku Ankkaa sentään. ;D

  Oi, miekin haluaisin Ikeaan. Toisaalta rahat säästyy, kun pysyy poissa, mutta pitäisi hankkia tänne kotiin useampi pikkujuttu.

  VastaaPoista
 3. no joo, se on kyllä sellainen paikka että vaikka yhtä pikkujuttua menet hakemaan niin mukaan tulee paljon muutakin :P

  ja joo, tyhjää äänestin, en osaa piirtää aku ankkaa ;)

  VastaaPoista
 4. ... Ja monesti ne mukaan tarttuvat jutut ovat sellaisia, jotka olisit ehkä saanut yhtä halvalla siitä oman kaupungin tarjoustalosta. :D

  Pitää kyllä päästä Ikeaan, tarvitsen (ihan oikeasti) yhden valaisimen ennen kuin olohuoneessa menee silmät pilalle.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!