maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hämeenlinnan Suurkirpputori, Hämeenlinna

Lupasin alkaa tehdä kirpputoriarvioita, ja tässä nyt sitten yksi. Toivottavasti tästä joskus maailmassa on hyötyä jollekin. :)

Hämeenlinnan Suurkirpputori sijaitsee mylly- ja tehdasrakennusten takana, opastekylttejä on, mutta ne ovat aika pieniä. Jos siis et meinaa löytää kirppistä, ei se varmaankaan ole lopettanut, vaan sinulta on jäänyt huomaamatta jokin pienenpienistä opaskylteistä. Ajat vain Keksikatua eteenpäin, kyllä se siellä on.

Suurkirpputori on iso. Tila on ilmeisesti jokin vanha tehdashalli, ja pöytiä riittää. Perusitsepalvelukirppispöytien lisäksi kirppiksellä on peräosassa iso huoneellinen vanhoja huonekaluja, ja ainakin meidän käydessä erääsä nurkasta löytyi ilmeisesti jonkin kangaskaupan varaston loppuunmyynti: valtavia kangasrullia oli paljon (kankaat olivat myynnissä rullittain), samoin kaikenlaista muuta kankaisiin ja ompeluun liittyvää. Toisessa kulmassa oli muistaakseni myynnissä uusia tauluja.

Koska kirpputori oli niin iso, löytyy sieltä melko varmasti jokaiselle jotakin. Myynnissä oli eniten kaikenlaista sisustustavaraa, myös vaatteita oli pöydissä hyvä valikoima. Lastenvaatteita oli jonkin verran, mutta ei niin paljon, kuin jossain muualla. Hintataso pöydissä oli meidän vieraillessa keskivertoa ehkä hieman edullisempi ja tavarat olivat siistejä.

Kirpputori oli siisti, siellä kierteli mielellään, mutta aikaa täytyy varata. Kassan vieressä oli voipuneille kirpputorishoppailijoille makeishylly ja lapsillekin löytyi leikkinurkkaus ja piirustusvälineitä.

Tänne menemme ehdottamasti uudestaan, kun käymme Hämeenlinnan suunnalla. Koska kirppis todellakin oli iso, löytyy sieltä kierreltävää, katseltavaa ja varmasti myöskin ostettavaa.No, menisinkö uudestaan? 

Menisin.  Kirpputori oli niin iso, että sitä varten kannattaisi miun mielestä poiketa reitiltä useampikin kilometri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!