maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kaksin aina kaunihimpi


Viikonlopun reissulta sain vihdoinkin mukaani myös Pentikin poron. Miulla oli entuudestaan yksi, pari vuotta sitten saatu joululahja. Olin ollut hirveän järkevä ja käytännöllinen ja toivonut nimenomaan kruunukynttilälle tarkoitettua poroa, kun järkeilin, että siihen ainakin saa aina kynttilöitä: mitäs sinne monihaaraiseen sitten tökätään, jos Pentik lopettaa pikkukynttilöiden myymisen?

Alusta alkaen miulla oli ajatuksena ostaa itse joskus toinen poro. Viime syksynä aloin sitten yrittämään, vain todetakseni, että kruununkynttiläporoja ei valmistettu enää. Kiva! Yritin bongailla poroa huuto.netistä ja nettikirppiksiltä, mutta en löytänyt. Vihdoin älysin urpattaa asiasta äidilleni, joka kyseli asiaa kotipaikkakunnaltaan. Ystävällinen Pentikin myyjä onnistui löytämään useammankin kakkoslaatuisen poron myynnistä naapuriliikkeistä.

Onhan se aika surullista, että tavaroista tulee onnelliseksi, mutta mie tulin. Miua oisi harmittanut, jos joululahjaksi saatu poro olisi yksinäisyytensä vuoksi jäänyt vähälle käytölle. Ja kun mie halusin niitä kaksi, miusta se vain kuului asiaan.

Ei kai se ole paha asia, jos on joskus hiukan materialistinen?

3 kommenttia:

  1. Mitähän miä alan ponkailla seuraavaksi?Terkut Hämeestä.

    VastaaPoista
  2. Amma, helpottavaa kuulla. :D

    "Anonyymi", eiköhän me jotain taas keksitä. ;)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!