perjantai 23. maaliskuuta 2012

Muistilapputaulu henkarista

Sain ilmaiseksi kaksi metallihenkaria. Otin ne kiitollisena vastaan, kun olin nähnyt jossain jonkin kivan askarteluohjeen, johon tarvittiin tuollaista henkaria... No, pyörittelin henkareita pitkään ja hartaasti, mutten kuollaksenikaan muistanut, että mikä hieno idea miun piti näistä toteuttaa.

Jos jonain päivänä muistan sen idean, niin toivottavasti se ei vaatinut kahta henkaria: toisesta henkarirukasta nimittäin tuli pyykkipojilla toimiva muistilappupidike.

Olisihan ne pyykkipojat tietysti voinut kiinnittää suoraan tuohon henkariinkin, mutta eihän se olisi ollut yhtään niin hauskaa. Päätin, että haluan sydämenmuotoisen muistilapputelineen (tyhmä minä). Siispä pihtien ja käsilihasten voimin taivuttelemaan, välimuoto oli tämänkaltainen: Jotenkin etäisesti sydäntäkin muistuttava muoto löytyi lopulta. Sitten tein paksusta rautalangasta sydämeen poikkilankoja.Lopuksi pyöritin kehyksen ympärille ohutta mustaa sisalnarua. Tässä meni tovi jos toinenkin, mutta kehyksistä tuli mielestäni ihan kivat.

Lopuksi maalasin mustiksi muutaman puisen pyykkipojan ja tadaa, henkarimuistitaulu oli valmis.


Tällainen sitten tällä kertaa. Jäljellä olisi vielä se toinen henkari, mitähän siitä keksisi?

2 kommenttia:

  1. Hauska lopputulos! Vaikka voin kuvitella, että puolivälissä projektia on ärsyttänyt, miksi edes aloitti. Mulle käy aika usein niin, varsinkin jos on vähänkin aikaa vievempi projekti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se puoliväli on aina vaikein! Alku menee innostuksessa ja loppu tulee rutistettua kun tietää, että kohta tää on valmis, mutta puolivaiheilla miettii, että miksi sitä edes viitsi vaivautua. :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!