torstai 8. maaliskuuta 2012

Muodin huipulla


Eilen työkaveri kiikutti miulle sydämenmuotoiset, mustat korvakorut: "Me tultiin tuolla (toisen työkaverin) kanssa siihen tulokseen, että nää on ihan siun näköiset!" Ja ne olivat, sen näki heti. Miulla on ihania työkavereita.

Uudet sydänkorvikset korvissa menin erästä pientä asiakasta vastaan. Kotona oli ilmeisesti katottu Putousta, kun neiti katsoi miua ja ilmoitti tomerasti että "Minna, ihan hirrrrrveen nätti, hirrrveen nätti!" "

Lapsilta saa aina ihanan positiivista palautetta pukeutumisesta ja ulkonäöstä. Kun aamukiireissä vääntää takkuisesta tukastaan jonkinlaisen nutturan, saa töissä ihasteluja, että prinsessoillakin on nuttura. Työkaveri letittää toisinaan vaalean tukkansa ja on lasten mielestä nätti kuin mollamaija. Korolliset nilkkurit on maailman hienointa, ja uusi käsilaukku huomataan aina. Yksi päivä eräs kaksivuotias nyki miun valkoisen t-paidan hihaa ja huokaili että "Vau, (toisella päiväkodin aikuisella):kin on tällanen nätti paita." 

Ja onhan se kovin imartelevaa, kun omat vaatevalinnat ovat herättäneet lapsissa niin suurta ihastusta, että niistä täytyy kertoa muillekin. Kerran olin töissä ohuissa sukkahousuissa ja pihalla meidän ryhmän lapsi tiedotti tohkeissaan toisessa ryhmässä olevalle kaverille, että "meidän Minnallapa on tänään sellaset sukkahousut, jotka on ihan läpinäkyvät!". Koin olevani suorastaan muodin huipulla.

Viime vuonna erääseen joulukorttiin oli äiti auttanut lasta kirjoittamaan, että Minna on kiva, kun se laulaa ja sillä on ripsiväriä. Kiva, että edes joku antaa arvoa aamuisin peilin edessä vietetylle kaksiminuuttiselle!

10 kommenttia:

 1. Ihania kommentteja! Lapsilta saatu palaute on kyllä parasta!

  Ja onpas ihanat kengät. Kaunis väri ja ihana rusetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se palaute on yleensä positiivista, mutta joskus tulee kyllä niin murskaavaa kritiikkiäkin, kun sitäkään ei tosiaan piilotella. :D

   Ja kiitos kenkäkehuista! Tykkään itsekin, nyt yritän kaivaa kätköistäni samanväristä kaulahuivia.

   Poista
 2. Hih, ihania :)

  Nätit kengät muuten! Alan olla jo kyllästynyt pitämään noita samoja tasapohjia, mutta enpä tuonne ulos uskalla muita laittaa. En tämän etupainoni kanssa pysyisi ehkä hetkeäkään pystyssä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin siun kohdalla turvallisuus ennen kaikkea. :D Itsekin huomasin selän satutettuani, että miten tärkeää on omistaa myös niitä tasapohjaisia, täydellisen turvallisia kenkiä.

   Poista
 3. Lasten kommentit ovat ihan parhaita :) . Koululaisetkin usein kommentoivat open vaatteita ja ulkonäköä, onneksi toistaiseksi olen kuullut vain positiivisia kommentteja. Uudet silmälasini huomattiin heti kun ne olin ostanut ja rakennekynteni herättävät myös usein kysymyksen, että ovatko nuo ope sun oikeat kynnet :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie muistan joskus menneeni töihin kampaajakäynnin jälkeen ja yksi tyttö oli tiukasti sitä mieltä, että miun uusi tukka on suorastaan ruma. Kiva kuulla. :D No, taisi vain olla pientä muutosvastarintaa.

   Rakennekynnet olisivat kyllä hienot, terveisin ikuinen nysäkynsi.

   Poista
 4. Oi, ihanat työkaverit tosiaan! Ja niin mukavia nuo lasten puheet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tätä työtä varmaan kukaan tekisi, jos työkaverit ja asiakkaat eivät olisi piristämässä päivää. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!