perjantai 2. maaliskuuta 2012

Sukuloimassa

Perjantai, arkipäivä, mutta mie olen kotona! Ja terveenä! Pienet on työssäkäyvän ihmisen ilot. :D

Koti ei tosin ole omani, vaan äidin. Tultiin toissapäivänä, ja eilinen meni kiertäessä paikkakunnan kirppareita ja Ikeassakin käytiin: ostin kaksi pakettia kynttilöitä ja suklaapipareita, tämä taisi olla historian edullisin Ikea -reissu. Muutamaa pohdinnassa ollutta huonekalua käytiin arvioimassa, mutta mietitään nyt vielä. Eikä pikkuiseen autoon olisi tällä kertaa oikein kynttilöitä isompia ostoksia mahtunutkaan.

Omalla kotipaikkakunnalla on tasan kaksi kirpputoria, joissa käyn. Niiden lisäksi olisi olemassa lastenvaatekirppis, jolla meidän perheen ei toistaiseksi ole tarpeen asioida, ja yksi onneton kirpputoriviritelmä, jossa tavara eivät vaihdu ja josta mie saan aina mielettömän päänsäryn. Vakiokirppiksillänikin hinnat ovat yleensä aika kauheita, koska itäisen naapurimaamme turistit suostuvat ostamaan vaikka mitä rojua melkein mihin vain hintaan. Aina sukulaisreissuilla pitää siis päästä käymään kirppiksillä: tällä kertaa mukaan on jo tarttunut muun muassa miulle kengät (ai jesta miten hyvät ne ovat jalassa, ja ne ovat viininpunaiset), tyynynpäällisiä ja miehelle työlaukku.

Ja kiva on ollut nähdä sukulaisiakin: miun äitiä näemme muutamaan kertaan vuodessa. Eilen täällä käväisivät myös sisko tulevan avomiehensä kanssa, ja huomenna mennään ainakin piipahtamaan miun toisella siskolla. Nautin tästä.

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua!

Jk. Olen niin hyvällä mielellä, että pystyn melkein olemaan ajattelematta sitä, kuinka tulin ilmeisesti huijatuksi Huuto.netissä: ostin tavaraa ja maksun jälkeen myyjä katosi sähköpostin ja puhelimen tavoittamattomiin. Tästä on muutamaksi viime päiväksi riittänyt ärsytyksen aihetta.

3 kommenttia:

 1. Se on hyvä saada iloa pienestä:) Mie ootan pääsiäistä, silloin on miun vuoro lomailla!

  Ikeasta vaan haaveilen, ehkä hyvä etten pääse niin onnistuu helpommin tuo rahan säästö;)

  Ei ole kiva tulla huijatuksi :\ Onneksi löytyy hyvää mieltä!!

  VastaaPoista
 2. Miäkin kävin eilen kirpparilla, vaikka täälläkin hinnat tahtoo olla välillä käsittämättömän korkeat. Joskus tekee hyviä löytöjä!

  Harmi juttu kyllä tuo huutonetti homma. Olen jännittänyt, että käykö joskus noin huono tuuri, mutta toistaiseksi kaikki ovat toimineet rehellisesti..

  VastaaPoista
 3. Amma, miekin ootan jo pääsiäistä, ostin tiputkin. :D Tosin lomaahan miulla ei ole kuin ne "pakolliset" pääsiäispäivät, mutta onhan sekin neljä päivää yhteen putkeen. ;)

  Minttu, totta, kyllä sieltä ylihinnoiteltun tavaran lomasta joskus jotain löytyy. :) Meillä on jo auton takapenkki puolillaan, ostin mm. valaisimen...Ja tuo huuto.net: sain sen myyjän nyt kiinni, mutta hieman epäilen, etten ehkä koskaan saa tavaroitani. Katsotaan...

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!