torstai 15. maaliskuuta 2012

Tauko talonetsinnästä?


Ostin sen haaveilemani perunanarsissin keittiön pöytää ja harmaata arkea piristämään. Täytyy myöntää, että mieli olisi tehnyt hankkia oikein monta ja ripotella niitä ympäri asuntoa, mutta olen sellaiseen liian pihi. Kukat ovat ihania, mutta olen tietyissä asioissa uskomaton sentinvenyttäjä - narsissien oston pystyn perustelemaan itselleni sillä, että niiden mukulat voi istuttaa myöhemmin keväällä kukkapenkkiin jolloin kukista saa nauttia myös tulevina keväinä.

Kevät ja kesä ovat olleet mielessä nyt useamman kerran. Meillähän on ollut jo melkein vuoden etsinnässä talo, mutta tästä taitaakin kehittyä hyvin pitkä ja kallis projekti. Tilanne on ollut aika ikävä: asuntomarkkinoilla on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla, ja samalla me emme ole viitsineet laitella kotia tai matkustella, koska onhan se ollut mahdollista, että ihan heti huomenna myyntiin tärähtää talo, jonka ostamiseen ja laittamiseen haluaisimme käyttää rahamme. Ja ihan turha maalata seinää täällä, jos muutaman kuukauden päästä oltaisiinkin jo toisaalla katselemassa ihan uusia seiniä.

Nyt olemme kuitenkin päättäneet, että jos ei ihmeitä tapahdu, niin olemme sitten tässä. Ainakin vuoden, ja sen jälkeen arvioimme uudestaan tilannetta. Todennäköisesti asustamme tässä pitempään eli siihen saakka, että mies saa jatko-opintonsa loppuun. Sen jälkeen mieluummin ostaisimme, mutta jos ei mieluisaa löydy, niin rakennamme.

Jotenkin surkea ajatus, mutta toisaalta myös helpottava.Toiset täällä vaikuttavat kyllä olevan sitä mieltä, että lisää tilaa ei tarvita - portaatko hukkaneliöitä, ihan kätevää corginsäilytystilaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!