sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vaaleanpunaista
Reissu päättyi, ja palasimme kotiin monta kyläilykokemusta rikkaampana (kiitos vaan kaikille yösijoista) ja takapenkki täynnä kaikenlaisia löytöjä, erityisesti sieltä kirppiksiltä tehtyjä.

Iso osa ostoksista oli vaaleanpunaisia: viime vuoden alennusmyynneistä ostetut vaaleanpunaiset höyhenet antoivat innoituksen vaaleanpunaisiin pääsiäiskoristeisiin. Aiempina vuosina meillä ei ole juhlistettu pääsiäistä, joskus olen saattanut kylvää rairuohon, mutta minkäänlaisia koristeita meillä ei ole ollut. Tänäkään vuonna tuskin on luvassa hilpeitä noitia tai vieteiden päässä pomppivia pääsiäispupuja tipukuvioisista pöytäliinoista puhumattakaan, mutta jotain pientä.


Tein kirppiksiltä oikein kivoja vaaleanpunaisia löytöjä: Finlaysonin Taimi -kuosiset tyynynpäälliset maksoivat 1,5 euroa kappale, toiset vaaleanpunaiset tyynypäälliset 0,5 e/2 kpl. Silkkinauha maksoi euron ja hopeanväriset pöytäkynttilänjalat yhteensä kolme euroa. Vaaleanpunaiset helminauhat maksoivat 0,5 e kappaleelta, samoin tiput ja munat. Kynttilät ovat Tiimarista ja Ikeasta, ja Kivi-tuikku Kodin1:sestä: viimeksimainittu ei ollut erityisen edullinen, mutta sain tuon nyt vähän myöhäiseksi ystävänpäivälahjaksi.

Pieni hiihtoloma tarjosi siis paljon hyvää seuraa, hyviä kirppislöytöjä (myös joitain vaatteita, ja pari ei-vaaleanpunaista sisustusjuttua), herkullista ruokaa ja ulkoilemista. Hiukan jännitystäkin saatiin elämään, kun toinen koirista vietti yhden illan oksentaen ja toinen poti jalkaansa, mutta molemmat ovat jo nyt kunnossa. Olo on nyt oikein lomaillut ja rentoutunut, eikä (melkein) harmita palata töihin huomenna.

Toivottavasti teillä muilla hiihtolomaa viettäneillä oli mukava loma, ja lopuilla mukava viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Oli oikein mukavaa kun taas piipahditte Hämeessä.Kiitos,kiitos mukavista päivistä.Jatketaan kirppis kierrosta kun taas tulette tännepäin.

  VastaaPoista
 2. Ihanan hempeitä juttuja!

  Minä ostin nuo samat Finlaysonin tyynyt joulualesta, mutta pinkillä pohjavärillä. Minun maksoi silti moninkertaisesti verrattuna sinun saamiisi!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, et pääsitte kotiin ja koirulit voivat paremmin :) Laita sit paljon kuvii, kun lamput löytävät paikkansa ja tietty pääsiäisen aikaankin ;) Tervetuloa vaan sit toistekkin kylään :)

  VastaaPoista
 4. "Anonyymi", oli mukava piipahtaa! Ja mikäs sitä kirppareita kierrellessä, hyvässä seurassa. :)

  Karkkis, eikös olekin! Olen näköjään löytänyt vaaleanpunaisen puolen itsestäni. :D Ja nuo tyynynpäälliset olivat aikamoinen löytö, ihan hävetti ostaa noin halvalla.

  "Anonyymi", nyt on yksi lamppu katossa ja toinen ainakin hetkellisesti poissa, koska meiltä puuttui sokeripala(?) siihen toiseen paikkaan. Pitää ostaa. Ja kiitos, kyllä myö taas tullaan!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!