perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kirpputori Kantolan Kammari, Hämeenlinna

Otsikkoa kirjoittaessani mieleen tuli, että toiset ne arvioivat ravintoloita, minä kirpputoreja. En sitten kyllä tiedä, kummista kirjoittaisin arvioita mieluummin: kirpputorit voivat olla siitä kiintoisampi aihe, että saman päivän aikana voi kierrellä useammalla kirppiksellä, mutta ei syödä useammassa ravintolassa?

Mutta asiaan, kirppis Kantolan Kammari.

Kirpputori oli keskikokoinen. Kassalla olevissa vitriineissä oli mielenkiintoista tavaraa, ja kirppiksellä olisi ollut mahdollisuus myös kahvitella: vitriinien jälkeen ihastelimme kuvun alla lepääviä, valtavia korvapuusteja.

Kirpputorin kaikki pöydät vaikuttivat olevan täynnä, ja vaikka kirppis ei valtava ollutkaan, meni kierrellessä hyvä tovi. Vaatteita oli myynnissä jonkin verran, mutta ei niin paljon kuin muualla. Myynnissä oli paljon lasten leluja ja -kirjoja ja koruja, ja meidän vierailullamme askartelutarvikkeita sattui olemaan myynnissä useammassa pöydässä. Kirpputori ja myytävät tavarat olivat siistejä ja käytävillä oli hyvä liikkua.

Naapurikadulla sijaitsee valtava Hämeenlinnan Suurkirppis, ja voisi kuvitella, että aika moni Suurkirppiksellä vierailija käväisee samalla myös Kantolan Kammarissa. Me olimme liikkeellä arkipäivänä, mutta uskoisin, että viikonloppuisin pienemmällä kirppiksellä ja varsinkin sen aika ahtaalla ja hyvin huonokuntoisella parkkipaikalla voi olla tunkua?

No, menisinkö uudestaan? 

Menisin. Kirpputori oli siisti ja tein sieltä hyviä löytöjä, ja paikallisten tuttujeni kokemuksen mukaan tavara vaihtuu kirpputorilla hyvin. Varmasti yhdistäisin reissullani Kantolan Kammarin ja viereisen Suurkirppiksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!