maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisviikonloppu

Meidän pääsiäissuunnitelmat menivät ihan uusiksi, kun auto alkoi pitkänäperjantaina käydä tiukkoja neuvotteluja meidän yhteistyön jatkumisesta. Lauantaina kokeiltiin muutamaa niksiä, mutta meidän punainen vauhtihirmu ei silti ollut ihan tyytyväinen. Tiistaina yritetään saada auto korjaamolle, ja siihen saakka oltiin siis ihan omien jalkojemme varassa.


Harmitti, kun pari sovittua sukulaisvierailua jäi nyt väliin. Olisi ollut kiva nähdä erityisesti miehen vanhempia, kun niillä ei ole tullut käytyä kunnolla pitkään aikaan.


Pääsiäisen ohjelma vaihtui siis leffavieraisiin, ulkoiluun ja kirpputoritavaroiden hinnoitteluun. Jälkimmäisin homma ei ole ollut kovin mieltä ylentävää, mutta toivottavasti on sitten edes kannattavaa...


Käytiin sunnuntaiaamuna tekemässä koirien kanssa oikein pitkä kävely, otettiin kahvit ja hiukan leffaillalta jäänyttä rocky roadia mukaan. Onhan se kevät jo pitkällä, vaikkei se siltä aina tunnukaan!


4 kommenttia:

 1. no ihan yhtä hyvältä toi teidän kevät piknik kuullostaa :p kivat kuvat! ja toivottavasti auto tulee kuntoon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo ihan hyvä vaihtoehto pääsiäisen vietolle. :D Tulipahan (pakostakin) otettua hiukan rennommin...

   Poista
 2. Nyt on ollut kyllä loistavat ulkoilusäät :) Harmi juttuja tuommoiset suunnitelmien muutokset. Miä aina tahdon ottaa tuommoiset vähän liian raskaasti, vaikka kuuluvathan ne elämään..

  Blogissani on muuten ihanalle blogillesi tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä miuakin harmitti, mutta minkäs teet.. Ikävää vaan, kun koko loppukevät on kauhean kiireistä aikaa, niin ei silloinkaan oikein kerkeä sukulaisia nähdä. :/

   Lämmin kiitos tunnustuksesta! :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!