torstai 19. huhtikuuta 2012

Säilytyslaatikoiden tuunaus

Ihan hauska sattuma, että edellisessä kirjoituksessa muistelin vuotta 2008 (kieltämättä ehkä hiukan haikeana) kuvien muodossa, ja nyt sitten tuunailin samana vuonna ostamiani laatikoita.


Laatikoissahan ei siis sinällään ollut mitään vikaa, mutta tuo barokkikuvio ei vain enää iskenyt. Säilytin niitä kylpyhuoneen kaapin päällä, ja niissä taas säilytin kolmea vanhaa koirannamia ja kahta pumpulipuikkoa... Suurempaan tarpeeseen ne tulivat ainaisen kaaoksen valtaamalla työpöydällä.

Päällystin nuo laatikot kankaalla. Koska kannatan tuunauksessa sitä toimintamallia, että tuunauksessa käytettävät tavarat löytyvät kotoa, tuli näistäkin laatikoista eri värisiä: miulla nimittäin sattui olemaan noin puolentoista laatikollisen verran säkkikangasta ja vähän päälle yhden lootan määrä pellavakangasta...


Kaikessa yksinkertaisuudessaan leikkelin kankaasta oikeankokoisia paloja ja kiinnitin ne sitten valtavalla liimamäärällä laatikoihin. Kun reunoihinkin laittoi rutkasti liimaa, ei ollut tarvetta ompelemiselle - ja se sopii miulle!

Vähän mietin, että olisin siistinyt noita hiukan epätasaisia reunoja vaikka jollain kapealla pitsinauhalla, mutta me jaamme miehen kanssa työhuoneen ainakin toistaiseksi ja olen luvannut, etten raahaa tänne mitään ylinaisellisia juttuja, jollaiseksi pitsi ilmeisesti lasketaan.

JK. Kävin muuten eilen Tiimarissa ostamassa huovutusneuloja. Vuonna 2008 ne maksoivat euron, ja nyt 2,70 /kpl! Hyi. Tästä eteenpäin neulan katkeaminen harmittaa vähän enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!