lauantai 14. huhtikuuta 2012

Sinkkumaisempi viikonloppu

Mies lähti torstaina kavereittensa kanssa rellestämään ja palaa sitten sunnuntaina. Olen vietellyt siis aikaa ihan itsekseni, tai tietysti nuo koirat ovat seurana. Välillä on ihan kiva olla yksinkin, mutta en varmaan viihtyisi näin pitemmän päälle.

On ollut mukavaa ostaa kaupasta viikonlopuksi juuri sitä ruokaa, mitä itse haluaa, eikä ole tarvinnut edes kysyä toisen mielipidettä (yleensä mies kyllä hyväksyy mukisematta miun ehdotukset - mutta ei tosiaan tarvitse edes kysyä!). Eilen vietin laatuaikaa itseni kanssa elokuvaa katsoen, eikä tarvinnut neuvotella illan leffasta saati huolehtia, että onko romanttinen pukudraama toisesta nyt tavattoman tylsä.

Aamupalalla olen saanut levittää lehden pitkin pöytää, olen syönyt milloin haluan, ja torstaina menin nukkumaan jo yhdeksältä: ihan vain siitä ilosta, että iltavirkku mieheni ei ollut paikalla kauhistelemassa aikaista ajankohtaa. :D Ja eilen ostin hiukan irtokarkkeja leffaani varten, eikä miun tarvinnut laittaa pussiin yhtään kirpeää karkkia tai vaahtosientä.

Mutta niin, leffaneuvotteluista ja kirpeistä karkeista huolimatta olen oikein onnellinen, kun mies taas huomenna palaa kotiin. Täällä on vähän turhan hiljaista - ja siistiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!