lauantai 19. toukokuuta 2012

Kirpputori Herman's Second Hand, Hämeenlinna

Hämeenlinnan kirpputoreja kiertäessämme päätimme paikallisen oppaamme vinkkaamana poiketa myös Herman's Second Hand -kirppiksellä. Meillä oli pieniä ongelmia löytää paikalle, mutta se varmaankin johtui ihan vain meistä ja tottumattomuudestamme Hämeenlinnan liikenteeseen.

Kirpputorin parkkipaikka oli aika pieni, mutta muistaakseni myös kadun varteen sai parkkeerata autoja.

Kirpputori oli itsepalvelukirppis ja tiloiltaan mielenkiintoinen: vaatteet olivat yhteisrekeillä eri tilassa kuin myyjien varsinaiset myyntipöydät. Ei välttämättä mikään huono juttu, myyntipöydät varmaan pysyvät näin siistimpinä, vaatteita oli helpompi käydä läpi ja asiakkaat pystyivät kiertämään vain ne osat kirppiksestä, jonka tavarat todella kiinnostivat. (Myyjän kannalta tämä ehkä saattaa heikentää myyntiä? Pöytääsi komeaa maljakkoa katsomaan pysähtynyt ostaja ei nyt enää huomaakaan sitä täydellistä villatakkia?)  Vaatteita oli rekeillä myynnissä paljon, ne olivat siistejä ja pääosin trendikkäitä.

Kirppiksen käytävät olivat osassa tilaa hiukan kapeat, eikä edellä kulkevia ostoskärryjä meinannut mahtua ohittamaan.

Tämä kirppis taitaa olla lapsiperheiden suosiossa: myynnissä oli paljon lastenvaatteita ja kodin sisustustavaraa. Hintataso oli keskiluokkaa.


No, menisinkö uudestaan?

Ostin kirppikseltä kaksi paitaa hyvin edullisesti, ja pyörittelin aika vakavissani käsissäni useampaa tavaraa. Ostettavaa siis löytyi. Jos minulla olisi koko päivä aikaa liikkua Hämeenlinnassa, poikkeaisin varmasti myös tällä kirppiksellä. Jos aika taas olisi kortilla, en ulkopaikkakuntalaisena lähtisi etsiskelemään Herman's Second Handia vaan suuntaisin viereikkäin oleviin Kantolan Kammariin ja Suurkirpputorille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!