torstai 31. toukokuuta 2012

Punaista terassilla
Päätin, että punainen on sitä, mitä terassimme nyt kaipaa. En oikein osaa pitää sisällä esillä mitään kovin värikästä, enkä ainakaan mitään sydämenmuotoista. Terassilla voi onneksi ottaa vähän rennommin.

Tyynynpäälliset ovat muuten Tiimarista (tämä ei ole maksettu mainos), ja sivupöydällä seilaava paatti oli koristeena meidän häissä: emme kumpikaan harrasta purjehtimista, mutta hääjuhlapaikkamme oli meren rannalla ja ainahan sitä puhutaan avioliiton satamaan purjehtimisesta. Koristeissa oli paljon punaista, erityisesti kaikenlaisia ruusuja, ja simpukankuoria.

Olin kolme vuotta sitten ilmeisesti vieläkin lahjakkaampi valokuvaaja kuin nyt

Naimisiinmeno oli siitä ihanaa aikaa, että sai askarrella oikein sydämensä kyllyydestä! Meillä suunniteltiin häitä tammikuun puolestavälistä elokuun puoleenväliin, onneksi ei pitempään - olin niin innoissani kaikesta askartelemisesta, että esimerkiksi kahden vuoden valmisteluajalla juhlapaikkamme olisi varmaankin muistuttanut Tiimaria.

Oi, pitäisikin varmaan joskus tehdä hääpostaus, johan tässä melkein kolmen vuoden rouvaselon jälkeen aika alkaa kullata muistot: muistan valitelleeni silloisessa blogissanikin välillä häästressiä, mutta nyt muistelen vain, kuinka kivaa kaikenlainen valmistelu ja suunnittelu oli.

Hei te tätä lukevat tutut (ja tuntemattomat), menkääs naimisiin, tulisin mielelläni askartelemaan!

6 kommenttia:

 1. Mullakin muistot tuosta häiden järjestelystä on ehkä jo hieman kultaantuneet. Tykkään kyllä suunnitella ja järjestellä kaikkea, että olihan se mukavaa, mutta välillä myös hieman stressaavaa.

  Oon kade, kun teidän terassi on jo ihan kesäkunnossa ja näyttää hyvältä! ;) Olen muutaman viikon jo katsellut tuota meidän suhteellisen tilavaa parveketta ja unelmoinut, miten siitä saisin ihanan löhöilykeitaan. Kukkia, jokin sohvan tapainen, tyynyjä..Ehkä vielä ennen kesän loppua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kesän lopullahan se vasta on parasta toimia, kun saa kalusteetkin edullisemmin. ;) Mie tykkään eniten lämpimistä elokuun illoista, silloin on ihana istuskella ulkona.

   Poista
 2. Ihana terassi ja ihania värejä! Punainen piristää kivasti. Minäkin kaipaisin välillä tuollaista löhöpaikkaa ja pihaa. Onhan tässä kiva sisäpiha ja penkki, mutta ei siinä silti viitsi pitkiä aikoja viettää.

  Minä jo sormet syyhyten odotan elokuuta, jolloin voin tehdä hääpostauksen kolmen vuoden kunniaksi. Te taisitte mennä viikko meidän jälkeen naimisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin tuo punainen on kiva - ja onneksi se sattuu olemaan miehen lempiväri, joten saan kaiken tuon tyttömäisyyden anteeksi.

   Oi, hääpostaus! Ite mietin jo viime vuonna samaa, mutta tyydyin sitten muistaakseni vain laittamaan yhden hääkuvan ja maininnan, että meillä oli hääpäivä. Ehkä tänä vuonna voisi ottaa iloa enemmän irti.

   Meillä oli häät 15.päivä, en nyt muista, että oliko se viikko vai kaksi teidän jälkeen?

   Poista
 3. ihanaa punaista :) sie oot muuten miun isosiskon fb-kaveri, tunnistin kuvasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin olenkin. ;D Tutustuttiin opinnoissa. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!