torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannusta odotellessa

Kuva täältä

Meidän taloudessa vietettiin eilen kiireinen ilta, kun käytiin ruokaostoksilla ja pakattiin juhannusreissua varten tarvittavat tavarat. Lähdemme siis sähköttömälle mökille, jossa ei ole juoksevaa vettä ja ainoa ruuanlaittomahdollisuus on ulkona - siis mökkeilyeksotiikkaa koko rahan edestä!

Suunnitelmissa on käydä mökkeilyn lisäksi hiukan sukuloimassa, ja juhannusaattona varmaan myös katsomassa kokkoa. Toivottavasti sää suosisi, että pääsisi hyvin ulkoilemaan ja koiratkin pääsisivät uimaan: me karvattomammat taidamme haluta vielä pitää talviturkkimme.

Tällainen mökkeily ei olekaan aiemmin kuulunut meidän juhannusperinteisiin. Miun lapsuudessa mökillä saatettiin käväistä, mutta aikuisiällä juhannukset on tullut vietettyä yleensä kaupungissa.

Onko teillä juhannusperinteitä? Entä kuinkas sujuu juhannus tänä vuonna? :)

Lämmintä (ja itikatonta, joohan?) juhannusta kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Samoin! Itsellä melkein kaikki juhannukset on tullut vietettyä maalla ja eipä taida tämäkään olla poikkeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaisjuhannuksessa on kyllä ihan oma tunnelmansa. :)

   Poista
 2. Miulla oli ennen aina mökkijuhannus, mutta nyt sinne ei kuitenkaan ole tullut moneen vuoteen lähdettyä. Pienenä oli helpompi kun oli veljistä seura:) Paria kaupunkijuhannusta Lappeenrannassa kokeilin ja tänä vuonna kotijuhannus kera kummipojan perheineen. Täytyy sitten katsella minkälaista versiota ensi vuonna!

  Itikatonta ja mukavaa juhanusta teillekin!! Kuulostaa ihanalle tuo teidän mökki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, itikattomuus ei ihan toteutunut, mutta mukavaa oli. :D

   Poista
 3. IHanaa juhannusta, itsellä on ollut tähän mennessä aika tylsä juhannus kun ollaan oltu lähinnä kotona miehen töiden takia. Hänellä on siis päivystysvuoro. Käytiin kyllä hieman ajelamassa autolla ja oli todella hiljainen "kylä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tuollaiset päivystys- ja vuorotyöjutut hankaloittavat kyllä juhlapyhien viettoa. Onneksi saitte jotain mukavaakin tehtyä päivystysten ohessa. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!