keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Keskiviikon kuulumisia

Olen nyt muutaman päivän mennyt töihin kaksi tuntia tavallista myöhempään. Ja vaikka vastaavasti olen sitten ollut töissä pitempään, niin voi jesta, miten paljon enemmän olen saanut aikaiseksi tällaisina iltavuoropäivinä! Mies menee töihin kahdeksaksi ja olen kiltisti herännyt samaan aikaan, ja aamulla sitä on jaksanut siivoilla, maksaa laskuja ja tehdä muuta järkevää. On kiva palata töistä siistiin kotiin ja todeta, että tänään on kotonakin saanut jotain aikaiseksi, vaikka loppuillan makaisi vain sohvalla... Onneksi kesäiltoina on muutakin tekemistä.

Viime viikonloppuna vaihdettiin muuten sohvaan taas ne lilat päälliset. Kesäverhoja en ole vieläkään löytänyt (tai no olen, montakin vaihtoehtoa Vallilalta ja Marimekolta, mutta budjetti ei nyt oikein taivu neljään kyseisten valmistajien verhoon..), varmaankin löydän ne sitten elokuun lopussa kun kesä on jo iloisesti ohi.

Nämä Vallilan Mandariini -verhot vaaleanpunaisena kelpaisivat miulle heti. Mieskin olisi kelpuuttanut ne, kun ihastelin niitä kaupassa.


Sisko saapuu meille huomenna, niitä hautajaisia varten - ne ovat jo perjantaina. Varmaan ehdimme tehdä jotain iloisempaakin, toivottavasti sää suosisi niin pääsisi katselemaan kaupungin kesää. Kotikaupungistani löytyy näin kesäaikaan mm. Suomen suurin hiekkalinna, sitä on näin aikuisenakin pakko käydä joka vuosi kurkkaamassa.

Mukavaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Aagh mie kans rakastan noita Mandariineja! Harmi et mein Heini ehti hankkia ne ensin, en viittiny sit samanlaisia ostaa.

    Eeva

    VastaaPoista
  2. Äläs nyt, meilläkin on siskon kanssa samaa sarjaa olevat verhot (Vallilan Kelohonka), jos jaksaa kuunnella siskokullan kuittailua matkimisesta niin eihän sitä (melkein) kukaan muu saa koskaan tietää. :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!