perjantai 20. heinäkuuta 2012

Koti-ilta


Täällä on oikeasti satanut koko viikon. Aamusta iltaan. Välillä tulee noin kahden tunnin pituinen tauko, sitten sataa taas. Ja kovaa! Eilen oltiin ajelemassa kaupasta kotiin ja jouduttiin kääntymään ympäri, kun tiellä oli niin valtaisan iso lammikko, ettei meidän normikokoinen henkilöauto olisi mitenkään päässyt siitä yli. Varoittavana esimerkkinä oli hiukkasen pienempi auto, joka oli hörpännyt vettä ja odotteli apua siinä lammikon vieressä.

Tänään on ollutkin suorastaan poikkeuksellinen päivä - (vielä) ei nimittäin ole satanut pisaraakaan! Päästiin töissäkin lasten kanssa retkelle (koko viikon olenkin saanut selittää, että silloin, kun sataa kaatamalla ja lämpömittari näyttää kahtatoista astetta, ei valitettavasti voida lähteä luvatulle uimaretkelle) ja hiukan viileästä kelistä huolimatta tuntui jopa hiukan kesältä. Töiden jälkeen käväisin vielä nopeasti mustikassakin, ja onhan tässä jatkuvassa sateessa ollut se hyvä puoli, että mustikat olivat isoja.


Kortti valmistuneelle
 Huomenna olisi sitten edessä lähtö erään matemaatikon valmistujaisjuhliin. Ja sunnuntaina olisivat näytelmäharjoitukset: toukokuussa esitetty näytelmä saa sittenkin uusintaesityksen elokuussa, eikä se ole niin varmaa, että vuorosanat ovat pysyneet mielessä. Kyseessä on siis miun juuri kuolleen papan kirjoittama perinnenäytelmä, ja uusintaesitys tulee varmaan olemaan omalla tavallaan aika raskas. Se on viimeinen kerta, kun hänen hengentuotettaan esitetään, ainakin viimeinen sellainen, jonka esityksen hän tiesi olevan tulossa.

Mies lähti viettämään iltaa kavereittensa kanssa, mie päätin jäädä kotiin tekemään yhtä rästihommaa ja saunomaan ihan rauhassa. Ja sitten painun aikaisin sänkyyn, jonkin kirjan kanssa.

Mukavaa viikonloppua kaikille! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!