perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lovebirds

Kyllä se valintojen tekeminen on välillä hankalaa. Miullakin oli selkeä mielikuva siitä, millaiset (kesä)verhot haluan olohuoneeseen: ei liian tummia, lilaa pitäisi olla ainakin jonkin verran, ja jokin kuviokin olisi kiva. Kuvio vain teki homman aika vaikeaksi - pelkäsin hermostuvani kukkasiin, käynnöksiin, palloihin ja pystyraitoihin parissa viikossa.

Vihdoin viikonloppuna tuli vastaan Vallilan Lovebirds -kuosi: miten tämä olikin saattanut mennä miulta ohi?

 Ja tietenkin kaupungin ainoasta kyseisen kuosin kangaspakasta oli jäljellä ainoastaan jämät. Ostin sen kuitenkin, välittämättä siitä, että verhot jäivät nyt hivenen alamittaisiksi (huomaako mistään, että tää huhtikuusta jatkunut verhojen etsiskely alkoi pikkuhiljaa kyllästyttää?). Näppäränä tyttönä virittelin lintuverhojen alle meiltä löytyneet mustat verhot. Ei huono, ehkä ompelen noihin verhoihin pysyvästi mustat jatkopalat?

 

Siinä ne nyt roikkuvat, luojan kiitos. 


11 kommenttia:

 1. Ollaan myö kyllä aika kekseliästä sakkia....

  VastaaPoista
 2. Ihanat verhot! Tuo on kurjaa, jos ei kangasta löydy tarpeeksi, mutta nuo mustat jatkothan näyttävät oikein kivoilta! Muutenkin tosi kaunis kangas.

  Itse ostin Vallilan lilaa Talvenkukkaa palasen Anttilan alesta viime vuonna. Kangasta oli jäljellä yhden verhon verran ja ajattelin, että teen siitä sitten pöytäliinan, jos ei muualta löydy lisää. Useamman kangaskaupan kierrettyäni olin jo luopua toivosta, mutta sitten satuin näkemään toisessa kaupungissa erään pienen kangaskaupan ikkunassa etsimäni! Jäljellä oli ainoastaan se ikkunassa ollut näytepala, joka juuri ja juuri riitti toiseen verhoon :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin - kun löytää kivan kankaan, pitää tarttua tilaisuuteen. Ja kyllähän kankaille aina käyttöä löytyy jossain muodossa!

   Poista
 3. Ihanat verhot ja mustat "jatkotkin" istuisivat täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tykkään itsekin, vielä parein viikon jälkeenkin!

   Poista
 4. Verhothan ovat mustien jatkojen kanssa ihan täydelliset! En olisi edes huomannut, ellet olisi sanonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin niitä ilman jatkopalojakin, ja silloin ne olivat kyllä (miun silmään) ihan liian lyhyet. Parempi tosiaan näin. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!