lauantai 28. heinäkuuta 2012

Mustaa maalia ja valkoista teippiä / ruukkutuunaus


Olen varmaan jo vuoden päivät katsellut vitriinin päällä olevien anopinhampaiden ruukkuja  ja miettinyt, että niille pitäisi tehdä jotain. Ja melkein yhtä kauan olen ihastellut (ihanassa ja innoittavassa) Pientä kivaa -blogissa tehtyjä tuunauksia, joissa on hyödynnetty Class Ohlsonin pitsiteippejä. Tänään päätin sitten lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


Koska olen laiska ja malttamaton tehokas ja näppärä, en välittänyt poistaa kasveja ja multia ruukuista tuunaamisen ajaksi. Ensimmäiseksi maalasin ruukut mattamustalla maalilla ja sen kuivuttua virittelin niihin teippiä.


Tällainen oli alkuperäinen suunnitelma. Olin jo lopettelemassa, mutta sitten tarvitsin valkoista maalia erääseen toiseen juttuun ja mietin, että ehkä noihin ruukkuihinkin voisi vielä maalailla jotain.

Vaikka PILKKUJA!
Tässä niitä syntyy. Vasta lopetettuani keksin, että pumpulipuikko olisi ollut pilkkujen tekemisessä oivallinen apuväline!Ja tällaiset niistä sitten tuli. Toivottavasti anopinhampaat eivät nyt kauhistu ja kupsahda yön aikana. Se olisi harmi, ne ovat nimittäin pitäneet meille seuraa uskollisesti jo viisi vuotta - siis suurinpiirtein viisi kertaa pitempään, kuin mikään muu meidän viherkasvi.

Muuten päivä onkin sujunut suurinpiirtein siivotessa (järjestelin kenkiä ja käsilaukkuja. Haluaako joku arvata, montako käsilaukkua miulla on? En kauheasti ole täällä blogissa kertoillut käsilaukkuviehtymyksestäni, mutta niitä on PALJON riittävästi.) 

Käytiin kuitenkin sen verran kaupungilla, että käytiin tilaamassa meille pesukone ja kuivausrumpu. Ihanaa! Hyvästi, taloyhtiön pesutupa ja kahden tunnin vuorot! Lisäksi miulla oli treffit erään facebook-kirpparin myyjän kanssa, ostin neljä uutta joulupingviinimukia, joista haaveilin viime vuonna. Riemuitsin miehelle, että nyt me voidaan hankkia kuusi lasta, ja silti meille jokaiselle riittää joulunaikaan pingviinimuki. (Käytännöllisenä miehenä siippani kysyi, että eikös pitäisi huomioida sekin, että joskus voi tulla vieraita. Juu, toki, silloin lapset voivat juoda vain mehua.)

 Illalla mies oli vielä reipas ja leipoi korvapuusteja. Meillä se on tosiaan mies, joka hoitaa pullien ja sämpylöiden leipomisen, miun ei oikein kannata edes yrittää. :D


Jk. Enää kolme työpäivää, ja sitten on LOMA! Tilaan ne ihanat kesäilmat elokuun alkuviikoille, kiitos!

6 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen näköisiä pullia! Ja Ruukuistakin tuli kauniita. Ehkä se kesä tästä vasta lähtee käyntiin pikku hiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne pullat olivat hyviä... Miten toiset osaakin ja toiset ei. :D

   Poista
 2. voiii mitä pullia ja tiedätkö mä just mietin tänään että tekis mieli kunnon korvapuustia mutta kun en viitiny itelleni leipoo en niin millään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en tosiaan viittinyt edes yrittää, niin onneksi mies innostui kun vähän vihjaisin. :D Harva asia on parempi kuin tuore pulla!

   Poista
 3. miekin oon pullista haaveillut, mutta pakkaseen ei mahu joten ne oisi pakko syödä kaikki ihan itse ;D Ruukuista tuli ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne tuon täyden pakastimen kanssa, monesti olen ratkaissut ongelman viemällä paakelsit töihin, siellä kun katoaa vaikka millainen köntti. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!