maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pentikistä

Käväisin viime viikolla Pentikissä ja voi että, miten ihania kynttilänjalkoja siellä oli! Ihastuin hopeanvärisiin Opera-kynttiläjalkoihin, ja lasiseen Dali-kynttiläjalkaan (vasemmalla alla).  


Ja löysin yhden upean lampunjalankin! Se sopisi mahtavasti meidän olohuoneen jalkalampun kanssa - unohdetaan fakta, että meillä on jo olohuoneessa yksi pöytävalaisin, jonka jalka sopii myöskin tuohon jalkalamppuun... Tuolle pitäisi kyllä keksi jokin paikka, ihan miun näköinen.


Täällä päin on satanut melkein koko heinäkuun, joten taidan salaa jo odotella syksyä. Pyörittelin Pentikissä myös Juventus-lyhtyä, mutta jätin kiltisti vielä kauppaan. Tosin, rautakaupan mainosta lainatakseni, "meillä kotona pitäis olla enempi tään tyylistä". "


Juventus-lyhty
Yritän nyt olla tiukkana ja olla ostamatta mitään sisustusjuttuja. Tähän huusholliin ei hetkeen varmaankaan tarvita muuta kuin pesukone, kuivausrumpu ja liinavaatekaappi. Niin, ja yksi mööpeli, jonka tuunailu on paraikaa työn alla - nää sateet ovat viivästyttäneet senkin projektin edistymistä.

2 kommenttia:

 1. Syksyn fiilistä on vähän ilmassa kun tuolla sateessa leikkii koiran kanssa, päällä niin paljon vaatetta että jos ei tietäisi niin en arvaisi heinäkuuta vietettävän;) Miun tekis mieli jo alkaa lämmittää takkaa, viikonloppuna varmaan viimeistää kun sateen loppua ei ole näkyvissa..

  Ihanat kynttilän jalat, kelpaisivat miulekin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kyllä ole heinäkuun vaatetus, ei! Töissäkin kun joutuu pukemaan lapsille ulkopuvun housut, pienimmille jopa jotain niiden alle, ja kurahousut ja sadetakit... Tuntuu enemmän ehkä lokakuulta! :P

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!