keskiviikko 15. elokuuta 2012

15.8.2009


Meillä on tänään kolmas hääpäivä. Onnea me!

Hääpäivämme oli kaunis, aurinkoinen päivä: viikon muina päivinä sitten satoikin kaatamalla, ja paikkakunnalla annettiin tuolloin jopa myrskyvaroitus. Kerrankin meillä kävi tuuri sään suhteen.


Meidät vihittiin samassa kirkossa, jossa mie ja mies ollaan kumpikin päästy ripiltä. Vihkijäksi sattui vielä miehen rippipappi!

 

Saapumismarssina meillä oli ihana Pachelbelin Kaanon. Olimme päättäneet sen miehen kanssa seurusteltuamme vasta vuoden, kun koko naimisiinmeno oli vain kaukainen ajatus. Näin jälkikäteen ajatellen olisi kai pitänyt valita jotain vähemmän herkkää, koska mie purskahdin itkuun heti, kun urkuri aloitti soiton..


Tilaisuuden aikana eräs aivan uskomattoman upea laulaja esitti kappaleen Rakkaus on lahja Jumalan, ja sitten itkettiin taas. Löysin youtubesta videon, jossa toinen laulajatar esittää saman kappaleen:


Poistumismarssina oli Bachin kahdeksasta preludista ensimmäinen. Vähän iloisuuttakin kaiken herkistelyn lopuksi.


Poistuimme kirkosta ruusunterälehtisateeseen, jonka jälkeen otimme koko poppoosta ryhmäkuvan kirkon portailla.


 Hääautona meillä oli kerrassaan herttainen, vuodelta 1964 oleva Mini. Auto oli miulle yllätys ja hetken aikaa olin jo kauhuissani, että kuinka mie ja vannealushame sinne mahduttaisiin.. Hyvin kuitenkin sovittiin!


 Häitä vietettiin meren rannalla eräässä leirikeskuksessa, teemavärinä oli punainen ja se näkyi pöytäliinoissa ja pöytien koristeluissa, karkkibuffetissa ja kynttilöissä. Ja koska ilmakin suosi, oli meillä ja vierailla hieno tilaisuus seurustella myös pihalla ja meren rannassa.

Illalla ohjelmassa oli ruokailun lisäksi puheita, muutama leikki, vapaata seurustelua ja tanssia. Lisäksi mies oli tehnyt miulle yllätykseksi diashown:n meidän yhteisistä vuosista. Illan pimetessä ja ensimmäisten vieraiden lähdettyä kotiin me jäimme vielä ystävien kanssa saunomaan, uimaan meressä ja viettämään iltaa juttelun, sing starin ja kaikenlaisen yhteisen ajanvietteen merkeissä: esimerkiksi siskoni oli tehnyt meille illaksi aivan mielettömän hienon hääpinjatan!

Meillä oli kivat häät, meidän näköiset. Kiitoksia ansaitsevat, yhä kolmen vuoden jälkeenkin, kummankin perheet ja erityisesti kaaso ja bestman: eihän meillä olisi ollut yhtään niin hienoa ilman teidän apua. <3

Ja kiitos siulle, mieheni. Luet tämän joskus kuitenkin. Rakastan siua, vielä enemmän kuin kolme vuotta sitten. 

 

12 kommenttia:

 1. Onnea teille hääpäivän johdosta ja myös tuleviin vuosiin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja onnea hääpäivän johdosta :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ollaan tykätty juhlistaa hääpäivää aina jotenkin, koska juhlia ei voi koskaan olla liikaa. :D

   Poista
 3. Jee, hääpostaus! Onnea hääpäivän johdosta!

  Ihania yksityiskohtia: koriste kengässäsi (kai se on kenkä?), upean väriset kukat ja mini!!! Ihana yllätys! Hääkuvat on ihanan rentoja. Oih, tulee ihan hääpäikkyajat mieleen, kun silloinkin sai ihailla, mitä kaikkea ihanaa toisten häissä oli. (Sanonko vielä kerran, että ihanaa?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sainpas aikaiseksi tehdä tämänkin postauksen!

   Ja juu, oli se kenkä! :S

   Poista
 4. Kaikki on niin kaunista ja onnellisen näköistä. Kauniit häät, aito rakastava tunnelma välittyy kuvista.

  Satunnainen lukija

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää hääpäivää :)

  VastaaPoista
 6. Kääk väärä päivämäärä.Huomasin vasta nyt että alimmaisessa kuvassa on muitakin tuttuja kuin vain hääpari =)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!