perjantai 3. elokuuta 2012

EteinenSitä luulisi jo tässä iässä oppineensa, että jos näet jotain äärettömän kivaa, johon sinulla on varaa, niin osta se. Piste. Mikään ei ole inhottavampaa kuin se, että kotiin tullessasi keksit sille tavaralle täydellisen paikan ja joudut sitten elämään epätietoisuudessa, että onkohan sitä enää kaupassa. Varmasti kaikki muutkin ovat huomanneet, kuinka kiva ja edullinen se loppujen lopuksi oli.

Miulle kävi viikonloppuna näin, kirjaimellisesti kotiin tullessa.

Näin kirpputorilla ihanan, uuden virkatun maton, ja pyörittelin sitä pitkään. Ihastelin miehellekin, kuinka se sopisi meillä kotona hyvin johonkin - mutta koska en juuri sillä hetkellä keksinyt, että minne, niin jätin kiltisti maton hyllyyn.

Eteiseen päästyäni tajusin, että eihän meillä ole eteisessä mattoa ollenkaan. Ja matonkude olisi meidän eteiseen juuri täydellinen materiaali: kun koirat kantavat sisään kuraa, hiekkaa ja karvaa, niin pieni ja kevyt matto on helppo siirtää pois imuroidessa ja pestä. Värikin olisi sopinut.

Parin päivän päästä oli pakko käydä uudestaan kirpparilla ja siellä se vielä oli. Ihmeiden aika ei ole ohi!

 


Meidän eteinenhän on oikeastaan tuulikaappi, josta kuljetaan varsinaiseen eteiseen. Edellisillä asukkailla oli tässä ainoastaan kuivauskaappi, ja kenkiä ja takkeja he säilyttivät sitten eteisen puolella, olohuoneen ja keittiön välissä. Meistä tuntui oudolta käydä kantamaan kengissä hiekkaa pitkin asuntoa, joten teimme eteisen tuulikaappiin ja käytämme "vanhan eteisen" naulakkosyvennystä harvemmin tarvittavien ulkovaatteiden ja kenkien säilytykseen.


2 kommenttia:

  1. Sopiipa matto loistavasti jakkaraan ja tauluun! Olen todennut saman, että kannattaa ostaa jos joku miellyttää tarpeeksi ja on varaa. Onneksi esimerkiksi raaskin ostaa italianreissulta sen ruudullisen värikkään kassin. Ei se ollut edes hurjan kallis, mutta nuukuus voi iskeä väärällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta, välillä se nuukuus yllättää ihan älyttömissä paikoissa! Säästäväisyys on tietysti hyve, mutta joskus se voi jäädä harmittamaankin. :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!