sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Hei hei, syyskuu!


Herranjesta, mihin nää kuukaudet oikein menevät? Huomenna alkaa jo lokakuu, ja sen jälkeen on marraskuu - sehän on jo melkein talvi!

"Pii paa puu, terve syyskuu!
Omenat on vielä puussa,
Pian ne maistuu lasten suussa.
Makeaksi suu, onhan syyskuu."

Elokuu ja syyskuun alkupuoli menivät miulta enemmän tai vähemmän ohi, kun olo ei ollut kovin kehuttava. Vasta ihan tällä viikolla havahduin siihen, että nyt on oikeasti syksy: pihlajanmarjat ja värit ja kaikki. Syksyn väriloistosta nauttiminen on auttanut jaksamaan muutenkin.

Energiaa on nyt ollut sen verran paljon, että kotikin on saanut kohennusta. Makuuhuoneen ja työhuoneen koko alkusyksyn pituinen vaihtorumba on nyt valmis (huhhuh), varasto on siivottu (meillä on ihan valtavasti tavaraa, mutta onneksi ollaan hyviä järjestelemään) ja vaatehuonekin saanut uuden ilmeen.

Ja ikkunat on (vihdoin viimein, eihän sitä olekaan kuin toukokuusta asti suunniteltu) pesty! Oikeasti, maailman vastenmielisin kotityö... Tai en nyt tiedä, itse pesin vessat sillä aikaa kun mies hoiti ikkunat. Taisimme olla kumpikin ihan tyytyväisiä, ettemme joutuneet tekemään toisen hommaa.

"Pii paa puu, terve lokakuu!
Myrsky riipii lehdet puiston,
viimeisenkin kesämuiston.
Lämmin unohtuu, onhan lokakuu."

Jk. Olen koukkuuntunut Huuto.nettiin. Viimeisen kuukauden aikana olen viettänyt siellä enemmän aikaa (ja siistin varaston harmiksi) myös ostanut enemmän tavaraa kuin edellisten kolmen vuoden aikana yhteensä. Iik.

4 kommenttia:

 1. Tänään kirppiksellä kuultua "nyt ei osteta mitään leluja koska kohta on joulu"
  Äiti taas huijasi lapsia.Jouluun on melkein 3 kk.
  Ei miulla muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontutkin alkaa varmaan kurkkia kohta. :D

   Poista
 2. Ihana värikontrasti kuvassa!

  Vakkarilukija

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!