torstai 11. lokakuuta 2012

Joulu on TAAS!

Koin suuria hämmästelyn hetkiä viikonloppuna, kun kävin Kodin1:sessä ja huomasin joutuneeni keskelle joulun ihmemaata. Myyntiin olivat jo tulleet jouluvalot, -kuuset, -tontut, -pallot, -kalenterit sun muut koristeet. Hei, silloin oli LOKAKUUN kuudes päivä. Olisi ollut edes marraskuu niin voisin jotenkin ymmärtää.

Sisko kertoi sitten, että ainakin heilläpäin Lidl oli myynnyt joulukalentereita ja -suklaita jo pari viikkoa. Ensimmäisen joulukalenterinsa olisi siis voinut ostaa SYYSKUUSSA.

Ostaako joku oikeasti joulukuusenkoristeita lokakuussa? Tai ostaa lapsille (tai itselleen, tietysti) valmiiksi joulukalenterin kaksi kuukautta liian aikaisin? Vai tähänkö kaupat meidät pakottavat, että jos mieluisat joulupallot haluaa niin ne on ostettava ennen marraskuuta, koska siitä eteenpäin myynnissä ovatkin jo pääsiäiskoristeet ja ensi kesän bikinimuoti?

Kaveri vinkkasi, että Ikeakin oli jo aloittanut jouluilun. Ajoissa ne ovat siis ruotsalaisetkin. Vilkaisin itsekin Ikean sivut, ja jos tavaraa on vielä jäljellä marraskuun lopulle suunnitellulla Ikea-reissulla, pakkaisin keltaiseen kassiin ainakin seuraavaa...


Tuota yläoikealla olevaa pientä tekokuusta pyörittelin kauan viime vuonna, mutta päätin kuitenkin jättää sen ostamatta. Sitten harmitti, tietysti. Nuo piparimuotit olisi kiva saada, saisin siitä yhden lumihiutalepiparimuotin lisää ja nuo tontut ovat aivan ihanat! Ajatelkaa miten kivoja noista saisi punaisella pikeerillä... Myös nuo punatulkut olisivat aivan must have, tietäisin niille jo paikankin.


 Niin, ja tietysti ostaisin viime vuonna hyväksi havaittuja Ikean piparkakkutaloja! En ole muita valmistaloja kyllä koskaan kokeillutkaan, mutta nuo sai (kahden ihmisen voimin) hyvin kokoon eikä rumia rakoja jäänyt.Eli tämän vuoden ensimmäinen joulumerkintä tuli sitten lokakuulle. Noh, olen nyt sitten vähän kuin kauppiaatkin, mieluummin liian ajoissa eikä liian myöhään. Taidan tosin vielä toistaiseksi jättää piparitalot kokoamatta.

4 kommenttia:

 1. Joulu! Minä niin odotan, että saan alkaa tehdä joulupostauksia! Tai no, voishan sitä kohta aloittaa kun sinäkin jo aloit. Minä ostin ekat joululahjat eilen Hulluilta päiviltä, en tosin mitään suurta.

  Nuo punatulkut ovat tosi söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva, etten ollut ainoa. :D Olen miekin miettinyt jo joitain lahjoja, mutta ihan vielä ei tulisi mieleen lähteä ostamaan joulukuusta tai sen koristeita...

   Poista
 2. Minäkin olen ostanut jo kolme joululahjaa ja kirjoittanut ylös pieneen vihkoon ideoita, mutta muuten en ole joulua vielä ajatellut.

  Vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät ideat kannattaa kyllä kirjoittaa heti ylös, ei niitä sitten joulun alla muuten muista!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!