lauantai 27. lokakuuta 2012

Toteutuneita (astia)unelmia


Helmikuussa haaveilin uusista astioista, ja tadaa, nyt meillä on ne! 

Sain äidiltä kesäkuussa syntymäpäivälahjaksi valkeita Teeman ruokalautasia, juuri niitä joiden ostamisesta olin täällä blogissakin haaveillut. Tällä viikolla sitten bongasin lehdestä hyvän tarjouksen keittolautasista ja riensin Iittalan myymälään. Tarkoituksena oli ostaa valkoiset lautaset, mutta myöskin tarjouksessa olleet punaiset ja turkoosit olivat niin nätin värisiä... Soitin miehelle, joka etäarvioi, että turkoosit olisivat kaikkein kivoimmat. Ja olivathan ne.

Miulla on joku jännä juttu, että haluan ehdottomasti valkoiset matalat lautaset, mutta keittolautaset saavat sitten olla värikkäitä. Pelkään kai makkarakastikkeen näyttävän hassulta esimerkiksi turkoosilla lautasella.

Myin meidän vanhan astiaston, jo hiukan kuluneet Kerman saven oliivit näppärästi naamakirjan kirppiksen kautta, kymmenessä minuutissa. Paljoa nopeammin ei astioista olisi voinut päästä eroon!

Iittalassa olivat tarjouksessa myös punaiset Kivi-tuikut, ja hemmottelin itseäni ostamalla yhden. Perustelut olivat luokkaa "miulla on flunssa, mie oon raskaana, on nälkä ja tuo lautaskassikin tulee painamaan kuin synti". Jos seuraavaksi vastaan sattuisi tarjous mattavalkoisista Kivistä, niitä voisin huolia lisää.


Kun purin synttärilahjaksi saamani lautaset kassista, osui vastaan myöskin synttärilahjaksi saamani muumimuki, ihana Hurraa. Ihan miun näköinen. Tuon lisäksi meillä on miehen joskus joululahjaksi saama Haisuli-muki ja miun töistä saama, hivenen tuiman oloinen Vilijonkka -muki .


Töissä meillä on henkilökunnan kahvikuppeina muumimukit ja niitä onkin paljon erilaisia. Aamulla voi fiiliksensä mukaan valita mukin, ja joskus voi olla henkeä nostattavan keskustelun paikka, jos työkaveri työntää eteesi aamu toisensa jälkeen Mörkö-mukin.

Onko teillä muumimukeja? Kuvastavatko ne teitä jotenkin? Vai tökkiikö muumibuumi ihan kokonaan?

Mukavaa viikonloppua kaikille! :) Täällä viikonloppu sujuu ruokavieraiden, renkaan vaihdon ja pienen siivoilun merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!