keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kokeile uusia asioita


Uudet asiat piristävät aina, varmasti erityisesti näin pimeän ja synkän, omituisen syksytalven keskellä. Me kokeilimme työkavereiden kanssa monelle uutta juttua ja kävimme viikonloppuna pikkujoulujen aloitukseksi katsomassa jääkiekkoa (Saipa-Jokerit 4-3). Ei ollut muuten yhtään tylsää katsottavaa, ehkä tässä voisi innostua jääkiekosta. :D

Ja tätä kirjoittaessani pääsin kokeilemaan taas uutta asiaa, kun blogger ilmoitti miun picasan kuvatilan olevan täynnä. Kiva! Kuvien poistaminen vaikutti tosi hitaalta, mieluusti olisin poistanut kansion kerrallaan, mutta picasa ei antanut miun tehdä sitä. Pääsyin sitten luomaan uuden kirjoittajan, hehkeän "Minna Bloggaa":n. Tällaisina hetkinä ihmettelen kovasti, miksi edes viitsin tapella tietokoneen kanssa ja kirjoittaa tätäkin blogia.

4 kommenttia:

 1. Minäkin odotan kauhulla sitä hetkeä, jolloin blogger ilmoittaa minun kuvatilani olevan täynnä... Hankalaa!

  Minä en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan jääkiekkoa koskaan. Siis edes katsomista. Joskus ala-asteella kaverini eivät suostuneet ottamaan minua mukaan otteluihin, koska en ensikertalaisena olisi osannut toimia oikein. Aika hyvä logiikka, kukaan ei voi siis koskaan mennä katsomaan jääkiekkoa, ellei ole jo joskus katsonut sitä. Ehkä olisi pitänyt harjoitella telkkarin edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pakko kommentoida uudestaan, sillä kauhulla odottamani hetki tapahtui juuri... Plääh!

   Poista
  2. Jännä tuo kavereiden logiikka. :D No, tuo on se ihana ikä, kun melkein kaikki on "hirmu noloo". Miekin iloisesti kyselin vieressä istuneilta konkareilta kaikkea todella tärkeää ja hiukan se tuntui ympärillä olevia hymyilyttävän, mutta pitäähän ne jutut joskus oppia!

   Siullakin loppui kuvatila? No pöh, otan osaa! Onkohan tää nyt jokin googlen juttu, koska useammassa seuraamassani blogissa kirjoittajat olivat saaneet samoina päivinä saman ilmoituksen.

   Poista
 2. Loppui näköjään se tila juuri miultakin.. Pöh.

  Mie kävin joskus yläasteella kaverin kanssa Saipan peleissä useamman kerran, kun heidän perhe siellä niin usein vieraili, eipä varmaan muuten olisi tullut ikinä sinne päädyttyä:)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!