lauantai 3. marraskuuta 2012

Mahaa kasvatellessa


Eilen postilaatikosta löytyi Vauva-lehden näytenumero. Naapuri sattui samaan aikaan postilaatikolle, ja huomasin piilottelevani isolla vauvankuvalla varustettua lehteäni miehen Tekniikka&Talous-julkaisun takana. Sisälle päästyä sitten huvitti, että mitä salailemista tässä enää kauheasti on.

Tää on nyt hassu raskauden vaihe, kun huoleen ei ole mitään syytä ja ipana vetelee hurjia jumppahetkiä mahassa (luulin, ettei pyllyä/päätä enää tungeta mahasta läpi, mutta eilen kun puhuin miehen kanssa puhelimessa, se teki sen taas. Ai luoja se tuntuu inhottavalta, jouduin laskemaan puhelimenkin alas.), mutta maha ei ole sillä tavalla erottuva, että ulkopuolinenkin arvaisi vauvatilauksen olevan toimituksessa. Näytän edelleen lähinnä siltä, että olisin viime aikoina kannattanut turhan innokkaasti Hesbugerin ja kumppaneiden toimintaa.

Työkaverit tosin ovat ihastelleet miun mahaa innoissaan, ja eilen miun mahaa taputeltiin. Kuulemma se näkyy ja tuntuu ihan selvästi. Toisaalta kävin toissapäivänä hakemassa ihan vieraalta ihmiseltä ostamiani vauvantavaroita ja istuskelin heillä tovin. Hänen täytyi ihan varmistaa, että oliko se vauva todella tulossa meille vai haenko tavaroita jollein kaverille. Hivenen kiusallista. Odotan sitä aikaa, että olen ihan selkeästi raskaana enkä tällaisessa hassussa välivaiheessa, jossa näytetään lähinnä liian hyvin syöneeltä.

Neuvola oli tiistaina, kuultiin taas hurjaa sydämen sykettä ja ipana potki sitä anturia (mikä sen nimi on?) minkä kerkesi. Miullakin oli kaikki kunnossa, hemoglobiini oli pikkuisen laskenut mutta oli kuitenkin vielä hyvä. Muut arvot kunnossa ja painoa tullut tän raskauden aikana yhteensä kilo lisää. Nyt sitten odotellaan rakenneultraa, johon on vähän alta kaksi viikkoa.

Mies lähti omiin menoihinsa viikonlopuksi. Itse meinasin miettiä ainakin jonkin verran tulevaa lastenhuonetta (muutaman viikon päästä olisi Ikean reissu) ja lukea tuosta näytelehdestä hiukan vauvahömppää. Ja polttaa kynttilöitä.

Rauhallista pyhäinpäivää!

Jk. Meillä täällä ovat kaupat tänäänkin auki poikkeusluvalla. En ihan ymmärrä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!