maanantai 5. marraskuuta 2012

Vähän uudenlainen risteily


Marraskuun lopulla olisi tiedossa Helsinki-Tukholma-Tallinna-Pietari-Helsinki-risteily. Neljä yötä paatissa ja kolme hienoa kaupunkia vierailtavana ennen Suomeen palaamista.

En oikein tiedä, mitä odotan eniten. Kivaa yhdessäoloa mukavien ihmisten kanssa, Tukholman vanhaa kaupunkia, Tallinnan joulumarkkinoita vai pikavisiittiä Pietarissa, jossa en ole koskaan käynyt. Toivottavasti vain säät suosivat ja kunto kestäisi.

Tallinna tulee kovin tutuksi tässä lähiaikoina, ensi viikonloppuna lähden nimittäin sinne ammattiyhdistyksen matkalle ja pian tuon neljän yön risteilyn jälkeen meillä on työpaikan pikkujouluristeily samaan kaupunkiin. Mikäs siinä, Tallinna on kiva kaupunki jossa eri ihmisten kanssa tulee varmasti tehtyä ja nähtyä eri asioita.

Mies letkaisi, että mie oon kyllä vienyt säästämisen ihan uudelle tasolle: miun reissuilla kun kaksi matkustaa yhden hinnalla... Noh, jos lapsi kouluikäisenä valittaa, ettei ikinä pääse mihinkään, niin voin kertoa, kuinka hän sikiönä matkusti Riikassa, Viipurissa, pääkaupunkiseudulla, Tukholmassa, Tallinnassa (useampaan otteeseen) ja Pietarissa. Eihän se miun vika ole, että hän ei niistä matkoista vielä mitään muista.

6 kommenttia:

 1. Oooh, Pietariin! Sinne minäkin olen suunnitellut meneväni vielä joskus! Katselimmekin juuri Antonin kanssa 4 päivän Pietari-risteilyä, joka olisi vieläpä viisumivapaa ja hintaa koko lystistä Pietarissa yöpymisineen vain 225 euroa. Jään siis mielenkiinnolla odottamaan kertomustasi Pietarista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä tosi edullinen reissu!

   Matkaa odotellessa, on kyllä mielenkiintoista nähdä Pietari. :)

   Poista
 2. Tuommoiselle risteilylle miekin voisin haluta! Matkakertomusta ootellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, että kestääkö pää paatissa nukkumista noin monta yötä. :D Onneksi tän raskauden vuoksi nukun hyvin (..paljon...) ja sikeästi missä vain!

   Poista
 3. Pietari on ihana kaupunki.Hauskaa risteilyä!

  Vakkarilukija

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!