tiistai 18. joulukuuta 2012

Uudet hiukset

Hiukset ennen - ja tiedän, järkkäriä ei todellakaan ole tarkoitettu tällaiseen kuvaamiseen

Eilen kävin kampaajalla hakemassa elämään uutta ilmettä ja piristystä. Aamupalapöydässä mies katseli miun tukkaa hieman haikeana: "Eihän siun tarvi ihan lyhyeksi leikata...". Juu ei, mutta Minna, kun puolen vuoden päästä katselet haikeana tuota ylläolevaa kuvaa, niin muista ennätysnopeudella takkuuntuvat kuivat hiuksesi ja se, että pitkät hiukset ovat ihanan kauniit, mutta takkuinen peikkotukka ei ole.

Miulla ei ole vakiokampaajaa, mutta olen (näppärästi) uskollinen sille kampaamolle, joka sijaitsee meitä lähinnä.  Tällä vierailulla tuntui aluksi, etteivät meidän kemiat kampaajan kanssa lainkaan kohdanneet, mutta kyllä se siitä lähti. Ja sain uuden tukan, otsatukankin!


Kukaan kampaaja ei ole viitentoista vuoteen suostunut leikkaamaan miulle otsatukkaa, koska se ei kuulemma sovi miun matalalle otsalle. Kerrankin löysin tarpeeksi  rohkean kampaajan ja sain juuri sellaisen otsatukan, jota olin jo pitempäänkin miettinyt. Katsotaan sitten, että miten järkeväksi ja käytännölliseksi tää tulevaisuudessa osoittautuu...

Ja mies oli lapsellisen innoissaan vaimon uudesta tukasta! Sain loppuillan kuulla, miten hyvä veto otsatukka on ja miten mie olen nyt oikein söpö. Uskon kuitenkin, että tässä taitaa olla kyseessä jokin hormonijuttu: isäksi tulevan miehen hormonit vakuuttaa sille, että raskaana oleva kumppani on ihana ja huolehtimisen arvoinen - eihän se muuten jaksaisi kipuilua, valitusta, oksentelua ja itkeskelyä.

Mitäs tykkäätte tukasta? :) Eikä tarvitse kehua, saa esittää parannusehdotuksiakin! Itse mietin vähän tuota väriä, pitäisikö sille tehdä jotain?

6 kommenttia:

 1. Otsatukka sopii sinulle huippuhyvin!!! Ei ihme että mies kehui. En usko, että johtui pelkistä hormoneista.

  Vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Otsatukka toi kyllä toivottua vaihtelua, johan tässä olikin tovi näytetty kovin samalta.

   Poista
 2. Hupsistakeikkaa.Olin näkevinäni itseni tuossa alimmassa kuvassa,tosin kauan,kauan sitten.Pistetään jotain joulunpunaisia raitoja kun tulette.
  Lusikkaleipien paistossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D Vielä kun saisi sääret samaan kuvaan. :D

   Miulla on monesti samanlainen olo kun tapaan sisarussarjan nuorimmaisen, jotain aikaa sitten peilistä tuttua katsoo vastaan...

   Poista
 3. Kyllä, otsatukka on hieno ja sopii tosi hyvin! Mitä ihmettä ne muut kampaajat on ajatelleet?

  Pituuskin on hyvä. Latvat ovat kauniin kevyen näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mie olen aina kampaajalla uskonut ammattilaisen mielipidettä, ilmeisesti välillä pitää uskaltaa kysenalaistaa.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!