perjantai 22. helmikuuta 2013

Haaste: viisi omituisinta tapaa

Sain Silmukan saalistajalta jokin aika sitten tunnustuksen ja haasteen paljastaa viisi omituisinta tapaani. Sitten saisin jakaa tunnuksen eteenpäin 15 muulle insipiroivalle blogille. Kiitos tunnustuksesta, mukavaa olla inspiroiva!

Tunnustuksen kunniaksi rokkipollyja - ovat muuten hyviä!

 Tässä siis viisi omituisinta (?) tapaani. Miulla riittää omituisia tapoja, tutut voivat nyt sitten kommentoida, että ovatko nämä ne omituisimmat vai ihan jotkut muut:

1. En voi käydä täyttämässä vesilasiani vessassa vaan kipitän alakertaan keittiön hanalle. Kuvittelen vessan hanan veden olevan jotenkin likaisempaa. Ihan tyytyväisenä kuitenkin pesen sillä hampaat.... 

2. Jos keskustelen jonkun kanssa ja sanomme saman sanan yhtä aikaa, haluaisin painaa tämän kanssa peukalot vastakkain: tämä on jäänne lapsuudesta, jossain televisio-ohjelmassa taisi olla, että silloin saa toivoa. Ehtona tosin on, että yhteen ääneen lausutun sanan ja peukaloiden yhteenpainamisen välissä ei saa puhua mitään

3. Olen hiljaa joulusaunassa, koska uskon yhä edelleen, että saunassa puhujaa kiusaavat hyttyset seuraavana kesänä

4. Siivoan kotona ennen matkalle lähtemistä. Kauhea ajatella, että esim. huoltomiehet joutuisivat loman aikana tulemaan sotkuiseen kotiin, häpeäisin kamalasti. Onhan tässä se hyvä ja järkevä puoli, että heti reissusta palatessa ei tarvitse käydä esim. imuroimaan

5. Alan pelottavan helposti ajatella, miltä esineistä tuntuu. Saatan kiitellä roskikseen joutuvaa mikroa hyvistä palveluvuosista, enkä halua miehen kanssa puhua autossa menopelimme vioista: autohan kuulee ja loukkaantuu! 
Blogiini on viime aikoina löytänyt monta uutta lukijaa, joten sääntöjen vastaisesti jaan tunnustuksen eteenpäin näin: jos luet tämän, olet oikein tervetullut vastaamaan tähän haasteeseen ja paljastamaan blogissasi viisi omituisinta tapaasi. :) 

Viikonlopputerveisin,

Nainen, joka puhuu autolleen

5 kommenttia:

 1. Kiitos kun vastasit haasteeseen :) Minuakin "vaivaa" muuten tuo peukalo-juttu, myöskin jäänne lapsuudesta :D Ja ihanaa kuinka sympaattinen olet koneita kohtaan, suloisen outoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja piti kysyä, mistä tuollaisia rokkipollyja saa? En ole ruokakaupassa huomannut.

   Poista
  2. Oo siulle vinkkailikin jo tuolla alempana, että ainakin perähikiän jokaisesta kaupasta saa. :D Meillä niitä oli nyt tullut ihan S-markettiin ja Prismoissa ja Cittareissa on varmaan ainakin.

   Poista
 2. Kohta neljä: Kohtalotoveri! Jee! Monet tätä ihmettelee, mutta se on vain joku tapa.. Rokkipollyt on kyllä toooooodella hyviä, varsinkin ne mustat. Silmukan saalistajalle tiedoksi, että ainakin täältä perähikiältä niitä löytyy vähän joka kaupasta, jopa Prismasta, johon kaikki uutuudet tulee aina myöhässä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se outo tapa on pelastanut miut noloilta tilanteilta jo pari kertaa, joten en hevin ole luopumassa siitä. :D Mies aina hiukan ihmettelee.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!