lauantai 30. maaliskuuta 2013

HerkkupääsiäinenMukavaa pääsiäistä!

Täällä pääsiäinen sujuu kovin laiskanpulskeissa merkeissä. Noh, ollaan toki käyty kävelyllä, mutta muuten tää on nyt ollut vähän tällaista ajantappoa viime päivinä. Niin ja herkuttelua:

Onneksi ei ole tarvinnut syödä kaikkea yksin, seuraa on ollut. :D

Torstaina oli muuten viimeinen äitiysneuvola, seuraavan kerran asioidaankin sitten ihan vauvan kanssa. Jos tiistaihin mennessä ei ole tapahtunut mitään, pitää varata äitiyspoliklinikalta aika perjantaille ja siellä sitten päätetään, että yritetäänkö synnytystä käynnistää heti vai vasta seuraavalla viikolla, kun lasketusta ajasta tulee kuluneeksi kaksi viikkoa. Tänään siis rv 40+4 eikä mitään merkkejä mistään. Neuvolassa oli kaikki kunnossa niin miulla kuin vauvallakin.

Olo alkaa olla aika "ihan sama, syntyy kun syntyy", mutta tekeminen alkaa kyllä loppua kesken. Lankakeriä olen tietysti tuhonnut, ja samalla tuijottanut Puhtaat valkeat lakanat -sarjaa. Irene vain on kovin ärsyttävä, joten pystyn katsomaan yleensä vain kaksi jaksoa putkeen.
Lisäksi olen leikkinyt viherpeukaloa ja hoidellyt ahkeraliisoja (ihan kohtuullisella menestyksellä) ja rairuohoa (surkealla menestyksellä - se tekee kuolemaa).


Neuvolareissulla palautin myös kaikki kirjaston kirjat ja käsityölehdet enkä lainannut enää uusia (koska kai tässä jossain kohtaa lähiviikkoina koittaa sekin aika, ettei niitä ehdi tai jaksa lukea), joten lukemiset on pitänyt kaivaa ihan omasta kirjahyllystä. Kaivoin Anna Kareninan esiin ja huomasin, että edellisestä lukutuokiosta näkyy olevan tovi: kirjan välissä nimittäin oli ylioppilasjuhlakutsuni luonnoskappale!Ihan hauskaa, että tuo kutsuntekele löytyi. En nimittäin silloin aikoinani älynnyt jättää yhtään kappaletta itselleni muistoksi.

Edellisenä oman kirjahyllyn kirjana muuten luin Wilbur Smithin Kätketyn haudan arvoituksen, ja löysin sen välistä sen ainoan kirjeen, jonka mies aikoinaan lähetti miulle armeijasta. Lukeminen ilmeisesti kannattaa, kun kirjojen välistä löytää kaikkea kivaa.


6 kommenttia:

 1. Aurinkoista pääsiäistä.Miultakin löytyy tuo siun herttainen kutsukortti.
  Teillä oli herkkua monenlaista.
  Villi veikkaus että puhelimen toisessa päässä oli mamma,joka niitä arpia kauhisteli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut mamma, mutta naapuriin meni. Huoh.

   Poista
 2. Herkullista pääsiäistä! Miulla on fazerinakakku jääkaapissa tekeytymässä, huomenna saa syödä!! Tulipahan opittua sekin ettei sulatettavaan suklaaseen kannata vettä hulauttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppia ikä kaikki. :D Oooo, fazerinakakkua! Vähän mietin sellaisenkin tekemistä, siihen olisi saanut niin söpösti päälle pieniä pääsiäismunia, mutta pysyttelin nyt ihan vain rahkapiirakassa.

   Poista
 3. Nyt sun pitää jatkaa perinnettä ja jemmata kirjan väliin joku tämän ajankohdan muisto :)

  Ihanaa pääsiäistä sinnekin! Toivotaan, että pian alkaisi tapahtua, ettei tarttis käynnistellä.

  PS. Noi herkut sai kyllä veden kielelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska idea! :D Nyt pitää kyllä tarkistaa, mitä kaikkea noiden kirpparille/antikvariaattiin lähtevien kirjojen väleistä löytyy...

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!