maanantai 11. maaliskuuta 2013

Huovutettuja pääsiäismunia ja lehtiostoksilla


 Neulahuovuttaminen on älyttömän hauskaa, sitä on niin näppärä tehdä esimerkiksi televisiota katsellessa. Jouluna huovuttelin sydämiä ja pääsiäisenä tietysti pääsiäismunia ja tipuja. Viime vuonna hiukan myöhästyin pääsiäismunien kanssa, mutta tänä vuonna sain tehtyä äitille pari munaa jopa etuajassa.


Ja vaikka päätinkin, että pääsiäiskoristeet saavat vielä odottaa aikaansa meidän taloudessa, ostin eilen jo perinteeksi muodostuneen perunanarsissin ja laittelin sen koristeeksi sisalia ja kananmunakuoria.


Samaiselta kauppareissulta tarttui mukaan myös kovasti telkkarissa mainostettu Koristeelliset kakut -lehti. Koska ensimmäisellä numerolla oli hintaa vain kolme euroa ja kaupan päälle sai kaksi perhosmuottia, kimalleväriä ja pahvisen muffinitelineen, päätin tutustua lehteen vaikka se kannen perusteella aika heppoiselta vaikuttikin. 


Muistan, kuinka siskolleni aikoinaan tuli Prinsessa-lehti jonka välissä oli aina jokin yllätys sekä kauheat kasat mainoksia. Tämä oli ihan kuin aikuisen naisen Prinsessa- lehti. Tässä ekassa numerossa opeteltiin koristelemaan pipareita ja kuorruttamaan kakkuja, mutta vinkit oli suunnattu sellaisille kymmenkesäisille juniormasterchefeille. Ei siis tehnyt vaikutusta, mutta perhosmuotit on ihanat!

Kaiken huippu oli muuten tuo kimalleväri. Se ei ole syötäväksi kelpaavaa, joten sillä voi koristella ainoastaan sellaisia koristeita, jotka joka tapauksessa otetaan pois kakun tms. päältä ennen syömistä. Jos haluan syötäväksi kelpaamatonta kimallejauhetta, voin ostaa sen Prinsessa -lehden.

8 kommenttia:

 1. Hei mä voisin myös tehä munia! Se on kyllä kivaa ja helppoa :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi en oo vielä ostanut tota kakku-lehteä, koen kuitenkin olevani aika taitava kakun tekiä jo ennestään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin halusin ainoastaan ne muotit. :D

   Poista
 3. Siis miten älytöntä :D Tosi fiksua laittaa leivontalehden mukaan jotain perusglitteriä, mitä ei voi syödä :D

  Mie ostelin pikkusiskolle niitä prinsessalehtiä, kun se oli pieni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!

   Prinsessalehteä myydään näköjään vieläkin, miulta on mennyt ihan ohi.

   Poista
 4. Mie mietin tuon lehden ostoa, mutta on vielä jäänyt hyllyyn. Ja kiitos sinulle, sinne jääkin! =D Mutta ehkä sitten seuraava lehti on jo parempi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ekassa mainostettiin niitä tulevia numeroita, ja miulle muodostui mielikuva, että linja pysyy aika samanlaisena. Toivottavasti ei kuitenkaan, joku oikeasti hyvä leivonta- ja koristelulehti olisi kyllä kiva lisä lehtihyllyissä.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!