keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Keskiviikon kuulumisia (öö, onhan tänään keskiviikko? On kai.)

Kauheaa mitä vauhtia aika menee - tyttö täytti eilen kypsät kaksi viikkoa ja tuntuu kasvavan ihan silmissä! Odotan mielenkiinnolla sitä perjantaista neuvolaa ja tietoa siitä, paljonko painoa oikeasti on tullut. Tyttö ei vaikuta enää yhtään niin ruipelolta kuin esimerkiksi ensimmäisinä kotipäivinä.

Tässä kuvassa pyllyä kyllä leventävät harso ja villahousut


Ollaan ulkoiltu nyt joka päivä, ja ai jesta kun se onkin ollut ihanaa. Tyttökin on tykännyt ja nukahtanut melkein heti, kun lähdetään liikkeelle. Eilen otettiin koiratkin mukaan ja kävely vaunujen ja karvakuonojen kanssa meni kivasti - helpottavaa!

Muutama viime yö ollaan nukuttu oikein hyvin, mutta iltapäivin tyttöä ovat itkettäneet mahavaivat. Ollaan nyt viikon ajan annettu pienelle Disflatyl-tippoja jotka vaikuttivat aluksi auttavan hienosti, mutta nyt taas kahtena päivänä on mahaan kerääntynyt ilmaa ja iltapäivät ovat menneet enemmän tai vähemmän kitistessä. Toivottavasti tänään menisi taas paremmin, mahavaivat tosiaan ovat inhottavia!

Mies lähti tänään pariksi tunniksi työpaikalleen kuuntelemaan jotain esitystä. Ihan hyvää harjoitusta meille kaikille, ettei aina kökitäkään kaikki kolme kotona - miehen isyysloma nimittäin loppuu maanantaihin. Kyllä mie luotan, että me pärjätään tytön kanssa hyvin kahdestaankin, mutta on ollut niin ihanaa olla kaikki yhdessä kotona ja miustakin on ollut kiva, kun monen kuukauden tauon jälkeen on ollut päiväsaikaankin aikuisseuraa. Ja miehen työpanos tytön ja kodin hoitamisessa on ollut ihan valtaisa!

Tuolla aikaisemmissa kommenteissa kyseltiin, että näyttääkö tyttö suunnitellulta nimeltään. Miehestä asia oli ihan selvä heti kun hän näki tytön, mutta miun piti vielä pari päivää pohdiskella muitakin nimivaihdoehtoja. Mikään ei kuitenkaan kuulostanut yhtä sopivalta, joten tytölle tulee nyt jo raskausaikana kaavailtu nimi ja sitä me olemme hänestä nyt koko ajan käyttäneetkin.

Sitä en sitten tiedä, mitä nimeä alan käyttämään blogissa... Pelkkä "tyttö" tuntuu vähän hassulta, mutta en halua alkaa käyttämään sitä oikeaakaan etunimeä. Ehkä otan käyttöön tytsyn lempinimen? Pitää nyt miettiä. (Miten nää nimiasiat onkin miulle näin hankalia!)

12 kommenttia:

 1. Voi kun toinen on niin kasvanut!! Ja varmasti pärjäätte hyvin kahdelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin tyttö on nyt kahden ja puolen viikon valtaisessa iässä jo tosi iso. :D

   Poista
 2. Ihanat pallopöksyt :) Tyttö on muuten mielestäni jotenkin kovin ilmeikäs noin pieneksi vauvaksi. Muistaakseni Tirpalla oli tuon ikäisenä aina ihan sama ilme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samanlaiset pallopöksyt odottelemassa parin koon päästä, ostin kahdet kun miusta nuo oli niin kivat. :D

   Ilmeitä tytöllä kyllä riittää, hämmästyneen ihastuneesta huolestuneeseen ja surun murtamaan. Hymyä odotellessa!

   Poista
 3. Ihana kuva ja ihanan näköinen tytteli :)

  *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä tutustumassa blogiisi. :)

   Poista
 4. Ne mahavaivat yleensä menevät muutamassa kuukaudessa ohi onneksi. Ne kuuluvat vauvan alkuelämään yleensä melkein kaikilla enemmän tai vähemmän. Sinulla on suloinen mietteliään näköinen vauva.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi inhoja nuo ovat, vaikka sen tietääkin, että ne kuuluvat asiaan ja menevät loppujen lopuksi ohi suht nopeasti - yritäpä selittää se tytölle. :P

   Poista
 5. Mä oon jotenkin niin neuroottinen, etten uskalla käyttää vieläkään edes oikeeta etunimeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin bloginimi pitäisi kyllä tytölle kehitellä!

   Poista
 6. khi, onpas tosiaan mietteliäs ilme hänellä! (: meillä ei ole oikeeta nimeäkään lyöty vielä lukkoon. oon ihan varma että sitten jos niin tehdään, niin vauva ei näytäkään yhtään nimeltään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on ilmeisesti aika ihmeellinen paikka, kun se vetää ilmeen niin usein mietteliääksi. :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!