torstai 11. huhtikuuta 2013

Näin saat tavaraa ilmaiseksi - lisäänny


Vauvat ja niiden äidit tuntuvat olevan erinomainen markkinoinnin kohdeyleisö. Jokainenhan haluaa, että omalla vauvalla on mahdollisimman mukavat (...ja tiiviit) vaipat, hyvinhoidettu, pehmoinen iho ja muutenkin mukavaa.

Mie en olen ilmoittanut meidän yhteystietoja yhtään mihinkään ilmaisten lahjojen ja näytteiden toivossa, mutta niin vain huomasin sairaalakasseja purkaessani, että meillä on hoitopöydällinen kaikkea ilmaisnäytettä. Enemmistö tuli sairaalasta, jossa sekä Libero että Pampers muistivat meitä kasseilla (meidän sairaalassa kaikki saivat samat tavarat riippumatta siitä, kuuluiko johonkin vaippakerhoon vai ei), ja lisäksi hoitajat toivat sitten vielä erikseen useampaan otteeseen joitain sairaalaan lähetettyjä ilmaisnäytteitä. Jotain sain neuvolasta ja joitain näytteitä taisi tulla (ihan pyytämättä) postissa jo raskauden puolivälissä.

Olemme siis saaneet vaippoja, kertakäyttöisiä hoitoalustoja, puhdistuspyyhkeitä, pesuaineita, terveyssiteitä, leluja, liivinsuojia, nännirasvaa, pipon, sukat, bodyyn oikeuttavan lahjakortin, kaikenmaailman pussukoita, nenäsumutetta ja hoitolaukun. Sekä tietysti ison nivaskan mainoslehtisiä, joissa annetaan hyviä vinkkejä imetykseen ja vauvanhoitoon, tietenkin lehdykän painattaneen firman tuotteita käyttämällä.

Kiitos vain lahjoituksista, mainostajat. Vaippanäytteet tulevat tässä alussa hyvään käyttöön, mutta valitettavasti olemme kestovaippailun kannattajia. Samaa voisin sanoa terveyssiteistä. Erityisesti miua ärsyttävät nuo liivinsuojanäytteet: kaksi kertakäyttöistä suojaa on aina pakattu pieneen pahvilaatikkoon... Noh, näyte on näyte, mutta roskan määrä ärsyttää.

Ainoa, joka on onnistunut tähän mennessä tekemään vaikutuksen ilmaisnäytteellään, on Lansinohin lanoliini . Sain sitä näytteen ekana sairaalapäivänä ja mies kävi ostamassa sitä ennen meidän kotiutumista. En tiedä, onko kiittäminen voidetta vai mitä, mutta imetys ei satu eikä haavautuneista nänninpäistä tms. ole ainakaan vielä tietoakaan. Ja ainakaan meillä vauva ei yhtään välitä tuosta.

jk. Ai niin, toissapäivänä, viikon ikäisenä, tyttö yllätti meidät nostamalla päätään mahalla ollessaan. Jaksoi kannatellakin sitä hetken. :) Jäntevä neiti. Painoakin oli samana päivänä neuvolassa jo 2955 grammaa, eli syntymäpainokin (2870g) on jo reilusti ylitetty. :)

8 kommenttia:

 1. Hih! Mielessä oli tehdä samanlainen postaus, koska tuo tavaran määrä yllätti kyllä meidätkin! Aika pitkälle kyllä ollaan pötkitty noilla näytteillä ja varmaan mennään vielä pitkälle ainakin rasvojen suhteen. Yhessä paketissa oli isillekin head&shoulders hilseshamppoota. Tarkoittaako se, että isille tulee hilseongelma lapsen synnyttyä?? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä, rasvaa riittää - eipä sitä kerralla saa noin pieneen ihmiseen paljoa menemäänkään. :P Ja kosteuspyyhkeitä on myös parin seuravan kuun tarpeiksi...

   Miuakin huvitti tuo hilsashampoo. :D Vissiin isällekin on vain pitänyt laittaa jotain, kun äitikin sai omat vaippansa.

   Poista
 2. Nännirasva oli kyllä ehdotonta! Mulla oli alkuun niin kipeät nännit, ettei mitään järkeä. Lanoliini toi kaivattua helpotusta. Nyttemmin sen käyttö on kuitenkin jo jäänyt, kun rinnat on tottunut jatkuvaan kulutukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottumista tosiaan odotellessa. :P Mie vähän pelkään, että imetys ehtii loppua kokonaan, ennen kuin siihen tarvittavat osat turtuu!

   Poista
 3. Me saatiin myös kamala määrä kaikkea :) Kyllä me niitä käytettiinkin ja aina voi antaa eteen päin. Ihana pieni neiti <3 Kohta se jo juoksee menemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta sitä odottaa jo niin malttamattomana, että toinen kasvaa, ja toisaalta pelkkä ajatus on ihan kamala!

   Poista
 4. Hei pakko kysyy jos saa pyytää pientä "toive postausta":) että ku kestoilette voitko kertoo millä alotitte ja kaikkee tällästä meille tulossa pienokainen kesäkuun loppu puolella ja ois mahtavaa jos löytys lisää kokemuksista jakavia ihmisiä, tuntuu että tosta kestoilusta ei nii paljoo kirjoiteta! tai en osaa etsii oikeasta paikasta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on kyllä paljon kauniita ajatuksia kestoilusta, mutta kauheasti ei olla vielä päästy kokeilemaan. :D Harsot ja villahousut ovat toimineet pienellä tosi hyvin, aio-vaippaakin kokeilin jo kerran mutta olin liian huolissani tuosta navasta. Kiitos postaustoiveesta, miepä palailen asiaan muutaman viikon päästä kun kokemusta on enemmän! :)

   Miustakin tieto kestovaipoista on ollut jotenkin monimutkaista, vaikka sitä onkin saatavilla. Itse sain eniten tietoa ja parhaat harsovinkit täältä: http://www.onneaon.com/ ja sieltä sitten sivupalkista. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!