maanantai 8. huhtikuuta 2013

Nallepipon käyttäjä


Miusta on ihanaa tehdä sellaisia askarteluja ja käsitöitä, jotka tulevat jollekulle toiselle käyttöön: harmi vaan, että olen varsinkin käsitöissä vielä sellainen aloittelija, että tekeleiden kestävyydestä ei ole takuuta eikä nurjalle puolelle aina kannata kurkistaa... Mutta mies ei onneksi valita, eikä tyttö - ilmeestään huolimatta.


Tähän mennessä tyttö on päässyt testaamaan bambulanka-nallepipoa (juuri sopivan kokoinen! Uskomatonta!) ja mekkoa: yritin tehdä uskomattoman pienen söpöstelymekon, ja noh, kyllä se päällä pysyi, mutta on siinä kasvunvaraakin. 50 senttisissä pikkiriikkisissä bodyissakin on kaikissa reilusti sitä kasvunvaraa, vaikka tyttö onkin 52 senttiä pitkä: hoikanmallinen likka.

Täällä menee kivasti, huomenna on eka neuvola. Olisin toivonut neuvolantädin käymään meillä, mutta siellä on kuulemma niin kauhean kiireistä tällä viikolla, että meidän on mentävä sinne. Onneksi matkaa ei ole paljon ja ajankin pitäisi sattua hyvin meidän tekeillä olevaan rytmiin.

Ekat kestovaippakokeilut on muuten tehty! Harsot ja villahousut ovat tänään olleet ihan uskomattoman toimiva yhdistelmä. Sovittelin yhtä AIO-vaippaakin tytölle, mutta se olisi väistämättä painanut navantynkään, joten odotelkoon se vielä vuoroaan.

Tyttö on jo ehtinyt saada kehotuksen alkaa maksaa vesimaksua (ihan ystävällinen kehotus se oli) ja söpöstellyt ensimmäiselle vieraalle (papalleen). Tänään tulevat sitten toinen pappa ja mamma - onpa hassua sanoa noin, ennen kun nuo vieraat olisi tunnettu ihan vain isänä, appiukkona ja anoppina! 

12 kommenttia:

 1. voi että mikä söpöilijä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän kyllä osaa söpöillä - ja huutaakin, ollaan jouduttu parina iltana toteamaan! :D

   Poista
 2. Ajattele hän on nyt ihan oma pikku persoonansa. Teidän yhdistelmä käsittämättömällä tavalla. suloinen olento.

  vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä uskomatonta, miten pienestä löytyy omia ja miehen piirteitä, ja sitten hän on kuitenkin ihan itsensä näköinen.

   Poista
 3. Ihana tyllerö :) kyllä ne käsityöt siitä harjaantuu harjotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mie olen huomannut. :D Pitääkin joskus kirjoitella tänne mekosta, jonka viimeistelin samalla kun supisteli seitsemän minuutin välein...

   Poista
 4. Olen käynyt monta kertaa ihastelemassa teidän tyttöä! Hän on todella suloinen ja ilmeet ovat söpöjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie niin ootan, että ilmekavalkadi täydentyisi sillä hymyllä! Nyt hän on aina kovin vakavan oloinen, tai hämmentynyt. :D

   Poista
 5. Oi apua, huomaa, etten oo ehtiny käydä muissa blogeissa kun tää uutinen on mennyt ihan ohi! Onnea älyttömästi :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!