perjantai 28. kesäkuuta 2013

Äiti hienona

 Aina tulee esiteltyä vain vauvan juttuja mutta hei, kyllä miekin välillä saan jotakin! :D

Mainitsinkin täällä jo aiemmin, että sain etukäteislahjaksi Kalevala korun Talon sydän -korvakorut. Kiitos äiti! Miulla on samasta sarjasta rippilahjaksi saatu hopeinen kääty ja pronssiset korvakorut, joten en ole sitten oikein käyttänyt käätyäkään. Nyt se sitten pääsee käyttöön.


Sain mieheltäkin syntymäpäivälahjaksi korvakorut, Nominationin Paradiso -sarjaa. Saman sarjan kaulakorun sain joululahjaksi ja rannekorun Ellun syntyessä, joten nyt miulla on koko setti ja saan hienostella oikein antaumuksella. Tykkään, että miulla on olemassa jokaiseen kaulakoruun niihin sopivat korvikset, vaikka sitten käyttäisinkin kaulakorua ilman korviksia ja päinvastoin.

Ja eräänä kauniina kesäpäivänä tein perhaan kirppislöydön varmaan vuosiin!


 Ihanaakin ihanammat korkokengät, jotka näppärästi käyvät millaisen kesämekon kanssa vain! Tänään ne pääsevät käymään miehen valmistujaistilaisuudessa yliopistolla, tosin vain asiallisen mustan mekon kaverina. Loistavat kengät, nehän sopivat erinomaisesti yhteen myös Ellun turvakaukalon kanssa. ;)

Koska meillä ei täälläpäin ole lastenhoitoapua saatavilla ainakaan keskellä päivää, pääsee Ellu mukaan vaikka minkälaisiin paikkoihin. Jos vaikkapa mummi asuisi paikkakunnalla, lykkäisin Ellun varmaan tälle hoitoon valmistujaisjuhlien pariksi tunniksi. Mutta koska tytön hoito on oikeastaan täysin miun ja miehen varassa, on Ellu päässyt jo nyt mukaan mm. asuntonäyttöihin, miun lääkärintarkastukseen, ravintolaan ja Kelaan. Ja ihan hyvähän se on, tyttö oppii pienestä pitäen käymään eri paikoissa ja toivottavasti myös käyttäytymään niissä. Miekin osaan käyttäytyä äitinä sen verran, että varaan näissä valmistujaisissakin likalle mukaan tutin ja leluja ja meille paikan lähimpänä uloskäyntiä, niin päästään häiritsemästä muita jos esimerkiksi teekkarikuoro osoittautuu Ellulle liian pelottavaksi tai tylsäksi viihdykkeeksi.

Taas nämä jutut kääntyivät lapseen, vaikka ajattelin kirjoittaa itsestäni! Noh, niin se menee. Joskus vielä jaarittelen kokonaisen postauksen ihan vain itestäni. :D

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

 1. Oi oi! Onpas aikasta kivat kengät! :)
  Meillä on ollut miehen kanssa periaatteena, että meillä lapset voi tulla mukaan periaatteessa joka paikkaan paitsi sinne, missä itse läträtään alkoholin kanssa ja hyvin on tähän asti toiminut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kävin miettimään tätä siun kommenttia ja sehän on ihan totta, kyllähän lapsia pitää ottaa mukaan erilaisiin tilaisuuksiin tutustumaan maailmaan. Ja helppoahan se vielä tällaisen pienen kanssa on, mutta katsotaan sitten, kuinka hyvin taaperoikäinen Ellu viihtyy vaikkapa hautajaisissa tai äidin hammaslääkärissä...

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!