torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesäpipo


 
Sain sen monta kertaa manaamani kesäpipon valmiiksi! Virkkausjälki voisi toki olla kauniimpaakin, mutta ihan hyvä tuosta kuitenkin tuli. Noin kahdeksannella yrityksellä sain koonkin oikein.

Kuvat ovat nyt vähän mitä ovat, koska isompi kuvausavustaja lähti ravintolaan ja pienempää homma kiinnosti suurinpiirtein yhtä paljon kuin kaavailtu arvonlisäverokorotus. Pipon ohje on Jokatyypin virkkauskirjan peruspipon ohje, jonka löysin täältä. Vaihdoin vain kahdeksi kierrokseksi virkkauslangan ja lopuksi virkkasin erikseen jonkinlaisen omassa päässäni kehitellyn kukkasen ja harsoin sen kiinni pipoon.

Eilen illalla oli tippa linssissä kun Ellu siirtyi nukkumaan äitiyspakkauksen laatikosta pinnasänkyyn (kannettiin pinnasänky meidän huoneeseen, sopu sijaa antaa jne...). Tytön voimisteluharjoitukset nimittäin tarvitsivat lisää tilaa. Tyttöä nukutti hyvin, iltakahdeksasta aamuviiteen ja ruokailun jälkeen vielä seitsemään ja kellon soittoon, mutta mie vietin alkuyön huokaillen sitä, ettei miulla enää ole pahvilaatikossa nukkuvaa vauvaa. Sitä ja tätä pikkuvauva-aikaa kun oli kuitenkin odottanut jo vuosia ja nyt se on ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!